ΑργολίδοςΑρκαδίαςΚορίνθουΜεσσηνίας

Παράταση Καταβολής της Ειδικής Ασφαλιστικής Εισφοράς για το 2022 εώς τις 30 Σεπτεμβρίου.

Η Διοίκηση του ΕΛ.Γ.Α. αποφάσισε να παρατείνει τη καταληκτική ημερομηνία καταβολής Ειδικής Ασφαλιστικής Εισφοράς για το έτος 2021 , από την 30η Ιουνίου 2022 στις 30 Σεπτεμβρίου 2022.Η Διοίκηση έλαβε αυτή την απόφαση κατανοώντας τις αντιξοότητες, τις οποίες αντιμετωπίζουν οι αγρότες της χώρας.
Με ευαισθησία και υπευθυνότητα, ο ΕΛΓΑ συνεχίζει να στηρίζει την αγροτική κοινωνία και να βρίσκεται στο πλευρό του Έλληνα γεωργού και κτηνοτρόφου.

Σχετικές αναρτήσεις

Το έπος του Γιώργου και του Ειδησούλα

admin2020

Μεγάλη παρέμβαση της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην εκπαίδευση-Δημήτρης Πτωχός: «Πάνω από 21,8 εκατ. € για σύγχρονες σχολικές υποδομές»

admin2020

Ένωσης Προέδρων Κοινοτήτων Νομού Μεσσηνίας

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies