Μεσσηνίας

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΝΕΟΥ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ

Ένα ακόμη σύγχρονο απορριμματοφόρο τύπου πρέσας, χωρητικότητας 12m3 παρέλαβε σήμερα η Δημοτική Αρχή Πύλου-Νέστορος, στο πλαίσιο προμήθειας μιας σειράς νέων ενεργειακά αποδοτικών οχημάτων χαμηλών ρύπων, που θα ενισχύσουν τον στόλο της Υπηρεσίας Καθαριότητας και Περιβάλλοντος του Δήμου.

Το εν λόγω απορριμματοφόρο, ποσού σύμβασης 161.200,00 €, θα καλύπτει τις ανάγκες της Δ.Ε. Νέστορος. Ο Δήμαρχος Παναγιώτης Καρβέλας σε σχετική δήλωσή του ανέφερε: «Με τη σημερινή προμήθεια του νέου απορριμματοφόρου, ο Δήμος συνεχίζει την αναβάθμιση των υπηρεσιών αποκομιδής και διαχείρισης των απορριμμάτων. Εργαζόμαστε με μεθοδικότητα, τηρώντας τις δεσμεύσεις μας προς τους δημότες, για καλύτερες παρεχόμενες υπηρεσίες, ενώ παράλληλα μεριμνούμε για την σωστή διαχείριση των πόρων του Δήμου. Εδώ και ένα χρόνο υλοποιούμε πρόγραμμα εκσυγχρονισμού του νευραλγικού τομέα της καθαριότητας, καθότι αρκετά από τα παλιά οχήματα καθίστανται συχνά μη λειτουργικά, απαιτώντας πολλές φορές αρκετά δαπανηρές επισκευές».

Να σημειωθεί ότι θα ακολουθήσει η προμήθεια ενός ανατρεπόμενου φορτηγού βαρέως τύπου και ενός πιεστικού μηχανήματος πλύσης κάδων.

Σχετικές αναρτήσεις

Χρυσομάλλης σε Σταϊκούρα για απαλλοτριώσεις στην Ανάληψη, Περιμετρική Πύλου, δίκτυα Φιλιατρινού Φράγματος και Αερολιμένα Καλαμάτας

admin2020

Στην Καλαμάτα θα διεξαχθεί το πέμπτο εκπαιδευτικό τριήμερο του Agrifood Leadership

admin2020

Εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies