ΚορίνθουΛακωνίας

Περιοδεία του Δημήτρη Πτωχού σε Νεμέα και Μυστρά

Στη Νεμέα και στο Μυστρά περιόδευσε το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου ο επικεφαλής της παράταξης «Η Πελοπόννησος Μπροστά» και υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός.

Αρχικά, ο Δημήτρης Πτωχός και οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι του συνδυασμού του βρέθηκαν στην περιοχή της Νεμέας. Επισκέφτηκαν την έκθεση «Μεγάλες Μέρες Νεμέας», ξεναγήθηκαν στα οινοποιία στον χώρο του Συνδέσμου Οινοποιών Νεμέας και συνομίλησαν με τους οινοποιούς για τις προοπτικές συνέργειας του πρωτογενή τομέα με τον τουρισμό.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο Δημήτρης Πτωχός επισκέφτηκε την Εμποροπανήγυρη του Μυστρά. Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου και οι υποψήφιοι της περιφερειακής ενότητας Λακωνίας συναντήθηκαν με πολίτες, επιχειρηματίες και εκπροσώπους των τοπικών φορέων, συζητώντας για τις ανάγκες και τις προοπτικές ανάπτυξης της περιοχής.

Μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης στη Νεμέα, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός δήλωσε:

«Να δώσουμε πρώτα από όλα συγχαρητήρια σε όλους τους φορείς που συμμετέχουν στις “Μεγάλες ημέρες της Νεμέας”, σε αυτές τις καταπληκτικές εκδηλώσεις. Είναι πράγματι πολύ εντυπωσιακό αυτό που γίνεται σε όλη την περιοχή γύρω από το κρασί και νομίζω ότι είναι ένας θεσμός που πρέπει να τον υποστηρίξουμε και να τον αγκαλιάσουμε όλοι, να τον μεγαλώσουμε και να τον προωθήσουμε, δημιουργώντας συνέργειες και με τον τουρισμό και με οτιδήποτε άλλο χρειάζεται. Οι εκδηλώσεις είναι πραγματικά εξαιρετικές, θα επισκεφθούμε όσα περισσότερα οινοποιεία μπορούμε, θα μιλήσουμε με τους ανθρώπους, θα τους ακούσουμε και πιστεύω ότι στο μέλλον θα έχουμε μία εξαιρετική συνεργασία»

Σχετικές αναρτήσεις

Δυναμική παρουσία ετοιμάζει η Περιφέρεια Πελοποννήσου στην ερχόμενη FOOD EXPO 2024

admin2020

Καταπολέμηση κουνουπιών : Ένταξη πράξης προϋπολογισμού 4.100.000 ευρώ με απόφαση του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού

admin2020

Δημήτρης Πτωχός: «Η εποχή μας απαιτεί στενή συνεργασία όλων των επιπέδων Διοίκησης για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής»

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies