Κορίνθου

Περιοδεία του Δημήτρη Πτωχού στην Κόρινθο

Την Κόρινθο βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου 26 Αύγουστου ο επικεφαλής της παράταξης «Η Πελοπόννησος Μπροστά» και υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός. Μαζί με υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους του συνδυασμού του στην περιφερειακή ενότητα Κορινθίας, ο Δημήτρης Πτωχός περπάτησε στη λαϊκή αγορά και επισκέφτηκε τα εμπορικά καταστήματα του κέντρου της πόλης.

Ο Δημήτρης Πτωχός συνομίλησε με πολίτες και επαγγελματίες, ακούγοντας τα αιτήματά τους και παρουσιάζοντας το σχέδιό του για την αναβάθμιση της Κορινθίας και της Πελοποννήσου συνολικά.

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός δήλωσε:
«Ήταν μια πολύ ωραία επίσκεψη εδώ, στη λαϊκή αγορά της Κορίνθου. Μιλήσαμε με τους παραγωγού και ακούσαμε τα αιτήματά τους. Βρίσκονται εδώ παραγωγοί από όλες τις περιφερειακές ενότητες, κάτι που είναι πάρα πολύ σημαντικό, και αυτό που μας ζητούν είναι η ενίσχυση αυτού του θεσμού, ο οποίος είναι πάρα πολύ σημαντικός. Και εκτιμώ ότι μπορούμε να βοηθήσουμε πολύ σε αυτή την κατεύθυνση, που θα σημαίνει καλύτερα προϊόντα και υπηρεσίες για όλους».

Σχετικές αναρτήσεις

Στις εργασίες του συνεδρίου λήξης του προγράμματος INITIATION ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχη Χρήστος Λαμπρόπουλος

admin2020

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς στους Νομούς Κορινθίας, Αργολίδας και Λακωνίας για την Πέμπτη 20 Ιουνίου

admin2020

Συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τον Δήμαρχο Τρίπολης, Κώστα Τζιούμη

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies