ΑργολίδοςΑρκαδίαςΚορίνθουΜεσσηνίας

Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας στην Καλαμάτα, “η Περιφέρεια θα στηρίζει συλλόγους που προάγουν τον πολιτισμό και την παράδοση”

Το σημαντικό έργο στην διάδοση της παράδοσης που παράγουν τοπικοί σύλλογοι επισήμανε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, στον σύντομο χαιρετισμό του, το βράδυ χθες Δευτέρα 19 Ιουνίου, κατά την εκδήλωση “Φίλοι μ’ καλωσορίσατε” που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λεΐκων “Πρωτοπορία” στο αμφιθέατρο του Κάστρου της Καλαμάτας -εκδήλωση την οποία στήριξε οικονομικά η Περιφέρεια.

Ο Π. Νίκας, επαναβεβαιώνοντας ότι η Περιφέρεια θα συνεχίσει να στηρίζει συλλόγους με έργο και προσφορά στον πολιτισμό και την παράδοση αναφέρθηκε στο έργο που ο πιο πάνω σύλλογος έχει επιτελέσει στα Λέικα, βοηθώνας στην ανάπτυξη της περιοχής:

“Αλλαξε κυριολεκτικά τη ζωή στα Λέικα όπου δεν υπήρχε κάτι προηγουμένως, ο σύλλογος αυτός έχει διοργανώσει πολλές εκδηλώσεις, αλλά το κυριότερο είναι η δουλειά που κάνει με τα παιδιά, πολλές δεκάδες από τα οποία, ακόμα και από την προσχολική ηλικία, έρχονται μέσω αυτού σε επαφή με τον πολιτισμό και την παράδοσή μας” σημείωσε ο περιφερειάρχης, χαρακτηρίζοντας τον συγκεκριμένο σύλλογο ως “δύναμη φωτός στα Λέικα”.

Σχετικές αναρτήσεις

Δημήτρης Πτωχός: «Προσαρμογή στην Κλιματική Αλλαγή με δράσεις, προτάσεις, πρόγραμμα και αισιοδοξία»

admin2020

LIVE : Ημερίδα «Προσαρμογή της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην Κλιματική Αλλαγή»

admin2020

Στις εργασίες του συνεδρίου λήξης του προγράμματος INITIATION ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχη Χρήστος Λαμπρόπουλος

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies