Μεσσηνίας

Πιπίνα Κουμάντου: «Αδημονούν για την ολοκλήρωση του δρόμου οι κάτοικοι και οι επαγγελματίες του Πεταλιδίου»

Στην περιοχή του Πεταλιδίου βρέθηκε τις ημέρες αυτές η υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, δικηγόρος, Πιπίνα Κουμάντου.

Κατά την επίσκεψή της είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με κατοίκους και επαγγελματίες της περιοχής και να συζητήσουν για το πως βλέπουν την ανάπτυξη της περιοχής τους, αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους.

Το σημαντικότερο ζήτημα για την περιοχή τους, όλοι υπογράμμισαν με έντονα χρώματα, πως είναι η ολοκλήρωση του δρόμου, η οποία έχει καθυστερήσει. Μέσω αυτού, ευελπιστούν σε ουσιαστική αναβάθμιση και ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής, λόγω και του Costa Navarino

«Το οδικό αυτό έργο πράγματι, τα προηγούμενα χρόνια πέρασε από «συμπληγάδες πέτρες». Το τμήμα Τζάνε – Καλαμάκι, με την διέλευση του δρόμου από τον αρχαιολογικό χώρο που θα φέρει την πολυπόθητη ολοκλήρωση του σημαντικού για την περιοχή Επαρχιακού Οδικού Άξονα Ριζόμυλου – Κορώνης, οδεύει προς την κατασκευή του. Το έργο έχει χρηματοδοτηθεί με 13 εκατ. ευρώ από Εθνικούς πόρους και από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και σε λίγες ημέρες ολοκληρώνεται η δημοπράτησή του. Μετά την ανάδειξη αναδόχου, θα ξεκινήσει η κατασκευή του, η οποία ελπίζουμε να είναι εντός των χρονοδιαγραμμάτων που έχουν τεθεί», τόνισε η κα Κουμάντου.

Σχετικές αναρτήσεις

Δημήτρης Πτωχός: «Προσαρμογή στην Κλιματική Αλλαγή με δράσεις, προτάσεις, πρόγραμμα και αισιοδοξία»

admin2020

LIVE : Ημερίδα «Προσαρμογή της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην Κλιματική Αλλαγή»

admin2020

Στις εργασίες του συνεδρίου λήξης του προγράμματος INITIATION ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχη Χρήστος Λαμπρόπουλος

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies