Μεσσηνίας

Πιπίνα Κουμάντου: «Με τις νέες προσλήψεις, οι δημόσιες υπηρεσίες της Μεσσηνίας, πρέπει να ενισχυθούν με όσο το δυνατόν περισσότερους υπαλλήλους»

Την ευκαιρία να συνομιλήσει και να καταγράψει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δημόσιοι υπάλληλοι, είχε την ευκαιρία, η υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, δικηγόρος, Πιπίνα Κουμάντου, κατά τις επισκέψεις της σε δημόσιες υπηρεσίες στην Καλαμάτα, αλλά και στο υποκατάστημα του ΕΦΚΑ.

«Οι υπηρεσίες της Μεσσηνίας, τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζουν σημαντικά προβλήματα υποστελέχωσης, και ήδη ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έχει ανακοινώσει χιλιάδες νέες προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ, και στόχος είναι όσοι περισσότεροι νέοι υπάλληλοι γίνεται να ενισχύσουν τις υπηρεσίες του νομού μας. Επίσης, ήδη έχει ανακοινωθεί η αύξηση μισθών των δημοσίων υπαλλήλων και η αναμόρφωση του μισθολογίου τους από 1/1/2024», τόνισε η κα Κουμάντου.

Επίσης, η υποψήφια βουλευτής, συζήτησε μαζί τους, το θέμα της αξιολόγησης των δημοσίων υπαλλήλων, αλλά και των προϊσταμένων, στο οποίο συμφωνούν και οι ίδιοι υπάλληλοι και μάλιστα ζητούν να μην καθυστερήσει.

«Σε ότι αφορά τους εργαζόμενους στο υποκατάστημα του ΕΦΚΑ Καλαμάτας, όπου ο αριθμός τους είναι ελάχιστος, μπροστά στον όγκο δουλειάς που αντιμετώπισαν τα προηγούμενα χρόνια και έχουν ακόμα να αντιμετωπίσουν, έχουν πραγματικά υπερβάλει εαυτό και τους συγχαίρω για όσα έχουν κάνει για τη διεκπεραίωση χιλιάδων φακέλων για συνταξιοδότηση συμπολιτών μας», υπογράμμισε η κα Κουμάντου.

Σχετικές αναρτήσεις

Διεξαγωγή Σεμιναρίου Βαθμολογητών Drift | 29-30 Ιουνίου 2024 | Δήλωση Συμμετοχής Featured

admin2020

Δείτε Ζωντανά τον Τελικό Αγώνα PLAY-OFF Α2΄ | ΓΠΣ ΠΑΜΙΣΟΣ ΜΕΣ. – ΑΣ ΣΠΑΡΤΗΣ Ο ΑΘΛΕΩΝ

admin2020

LIVE: ΤΟ πανηγύρι του Αστέρα Βαλύρας

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies