ΑρκαδίαςΚορίνθουΛακωνίαςΜεσσηνίας

Πολιτιστικά θέματα σε σύσκεψη υπό τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Νίκα

Σύσκεψη για πολιτιστικά ζητήματα πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 10 Απριλίου, στην έδρα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, στην Τρίπολη, υπό τον περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα.

Κατά την σύσκεψη εξετάστηκε η κατανομή πιστώσεων σε εκδηλώσεις και στις 5 Περιφερειακές Ενότητες, ενώ διευκρινίστηκε ότι από την Περιφέρεια θα ενισχυθούν επίσης η εκδήλωση στην Τεγέα, όπως και οι εκδηλώσεις που διοργανώνουν στην Κόρινθο και το Γύθειο τα Επιμελητήρια Κορινθίας και Λακωνίας αντίστοιχα.

Παράλληλα, θα υποστηριχθούν και όλες οι μεγάλες πολιτιστικές και αθλητικές διοργανώσεις που θα λάβουν χώρα στην Περιφέρεια μέχρι τις 15 Μαΐου περίπου. Μεταξύ αυτών, ενδεικτικά, αναφέρθηκαν το Μελιτζάzz στο Λεωνίδιο και τα Ανθη της Πέτρας στα Λαγκάδια, στη Λακωνία τα Παλαιολόγεια του Δήμου Σπαρτιατών, στην Κορινθία το αντάμωμα των Σαρακατσαναίων, στη Μεσσηνία οι Μουσικές Ημέρες του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας, εκδηλώσεις συλλόγων της Τριφυλίας κ.α.

Σχετικές αναρτήσεις

Λ. ΚΑΒΑΚΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧ. ΜΕΣΣΗΝΗ

admin2020

Δ. ΜΕΣΣΗΝΗΣ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΙΟΥΝΙΟΥ

admin2020

ΑΠΟΧΗ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 17-6-2024

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies