Κοινωνικά

Πριν αλέκτωρ φωνήσαι τρις…. άρχισαν τα όργανα…

«Φορέας Λειτουργίας Λαϊκών Αγορών Περιφέρειας Αττικής»
Πριν αλέκτωρ φωνήσαι τρις…. άρχισαν τα όργανα…
Ούτε ένας μήνας δεν πέρασε από την ψήφιση του ν.5003/2022, που ανάμεσα στα άλλα η κυβέρνηση της ΝΔ, με την στήριξη των κομμάτων του ΣΥΡΙΖΑ (ψήφισε υπέρ) και του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ (ψήφισε παρών) νομοθέτησε την εκχώρηση των αρμοδιοτήτων που σχετίζονται με τις Λαϊκές Αγορές σε νομικό πρόσωπο, στη Διοίκηση του οποίου έχουν ισχυρή παρουσία οι εκπρόσωποι μεγαλοπαραγωγών- πωλητών κλπ, όπου Ελεγκτές και ελεγχόμενοι-αδειοδοτούμενοι είναι μαζί και καθορίζουν μαζί όλους τους όρους και τις διαδικασίες του φορέα!!! και οι παρεμβάσεις τους έγιναν μεγαλύτερες και εμφανέστερες.
Έφτασαν στο σημείο υπάλληλος Σωματείου Παραγωγών, προφανώς καθ’ υπόδειξη της Διοίκησης του Σωματείου που εργάζεται να κάνει υποδείξεις και παρατηρήσεις σε συναδέλφους της υπηρεσίας!!! Και επειδή το έργο αυτό οι εργαζόμενοι της (πρώην) Δ/νσης Λαϊκών Αγορών το έχουν ξαναλουστεί, δηλώνουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι πρέπει να μαζέψουν τους «εντολοδόχους»…
Οι εργαζόμενοι του νέου φορέα, οι υποχρεωτικά, παρά τη θέλησή τους αποσπασμένοι συνάδελφοί μας δεν θα ανεχθούν καμιά παρέμβαση, καμιά εντολή, πέρα από την υπηρεσιακή ιεραρχία.
Ας σταματήσουν όλοι οι «παρατρεχάμενοι» να επιβεβαιώνουν τις αιτιάσεις εναντίωσής μας στη δημιουργία αυτού του καρικατούρα Φορέα του Δημοσίου.

Σχετικές αναρτήσεις

Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση, τα μέλη της οποίας διακινούσαν συστηματικά ποσότητες ναρκωτικών

admin2020

Οδηγίες Προφύλαξης για την Αφρικανική Σκόνη από τη Γενική Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας

admin2020

Καθοριστική πρωτοβουλία Αυγενάκη στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή που βάζει τέλος στον αθέμιτο ανταγωνισμό των εισαγωγών αγροτικών προϊόντων από τρίτες χώρες.

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies