Κορίνθου

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΝΕΡΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

Στο πλαίσιο της διασφάλισης της ποιότητας και επάρκειας πόσιμου νερού στις περιοχές του Δήμου Κορινθίων, η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης – Αποχέτευσης υλοποιεί το Σχέδιο Ασφάλειας Νερού, με χρηματοδότηση από το Υπουργείο Εσωτερικών.

Στο πλαίσιο της «Αξιολόγησης του Σχεδίου Ασφάλειας Νερού», οι πολίτες καλούνται να συμπληρώσουν ερωτηματολόγιο που αφορούν γενικές πληροφορίες για την αξιολόγηση του βαθμού σημασίας διαφόρων ζητημάτων που σχετίζονται με την διαχείριση του νερού στην περιοχή κατανάλωσης καθώς και τη σημαντικότητα των εφαρμοζόμενων μέτρων διασφάλισης της ποιότητας του πόσιμου νερού.

Σας καλούμε σε συμπλήρωση του ηλεκτρονικού ερωτηματολογίου με στόχο την καταγραφή των απόψεων, πολιτών και φορέων, σχετικά με την ποιότητας και επάρκειας πόσιμου νερού.

Τα αποτελέσματα της διαβούλευσης θα ληφθούν υπόψη και θα συμβάλουν αποφασιστικά στον αποτελεσματική υλοποίηση του Σχεδίου Ασφάλειας Νερού.

Ο σύνδεσμος του ερωτηματολογίου είναι ο παρακάτω:

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΝΕΡΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

Η συμπλήρωση του ερωτηματολογίου διαρκεί λιγότερο από 5 λεπτά.

Το ερωτηματολόγιο θα παραμείνει ανοιχτό για 1 μήνα.

Σχετικές αναρτήσεις

Επίσκεψη και Ομιλία στο Γυμνάσιο Βέλου

admin2020

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΟΕΕ

admin2020

Σύσκεψη υπό τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Νίκα της γνωμοδοτικής επιτροπής για τον τουρισμό

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies