ΑργολίδοςΑρκαδίαςΚορίνθουΜεσσηνίας

Προστασία από πλειστηριασμούς – Ανοιχτό Κάλεσμα

Ο Σύνδεσμός Αγροτικών Συνεταιριστικών Οργανώσεων και Επιχειρήσεων Ελλάδας (ΣΑΣΟΕΕ) απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα για παράσταση αύριο 26 Ιανουαρίου έξω από τον Άρειο Πάγο όπου η ολομέλεια του Δικαστηρίου θα αποφασίσει για το αν θα νομιμοποιήσει τους πλειστηριασμούς Α΄ κατοικίας και αγροτικών ακινήτων από τις εισπρακτικές εταιρείες.

Οι παραγωγοί, οι Συνεταιρισμοί και οι Αγροτικές Επιχειρήσεις καλούνται να αντιμετωπίσουν τις πρωτοφανείς επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης, της πανδημίας και την παντελή απουσία στήριξης γεγονότα που θα επιφέρουν τεράστιο πλήγμα στην επισιτιστική επάρκεια της χώρας, την συγκράτηση πληθυσμών στην ύπαιθρο και στην κοινωνική συνοχή ευρύτερα.

Η νομιμοποίηση των πλειστηριασμών θα σημάνει και επίσημα το τέλος του πρωτογενή τομέα. Η πρώτη κατοικία, η αγροτική γη, οι συνεταιριστικές εγκαταστάσεις πρέπει να προστατευθούν. Είναι οι κόποι μιας ζωής, το μέλλον της υπαίθρου, το μέλλον του τόπου μας.

Σχετικές αναρτήσεις

Με πλήθος πιστών η λιτάνευση Ι. Εικόνας Πανάγιας Ευαγγελίστριας στην Εύα

admin2020

Στελέχη του Πυροσβεστικού Σώματος στα γραφεία της Π.Ε. Μεσσηνίας, στην Καλαμάτα

admin2020

Παράταση στην επιδότηση ενοικίου για τους πλημμυροπαθείς του 2020 στην Κορινθία

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies