Κορίνθου

Προσωρινός μειοδότης για την β΄ φάση του έργου αντιπλημμυρικής προστασίας του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων

Εγκρίθηκε από το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών το αποτέλεσμα του ανοικτού διαγωνισμού μέσω ΕΣΗΔΗΣ για την β΄ φάση του έργου αντιπλημμυρικής προστασίας του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, προϋπολογισμού 23.000.000 ευρώ.

Το έργο, το οποίο χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας -έχει χαρακτηριστεί δε ως “εθνικού επιπέδου, ειδικό και σημαντικό”- ενώ με την απόφασή του το πιο πάνω υπουργείο ανέδειξε προσωρινό ανάδοχο εταιρεία η οποία προσέφερε μέση τεκμαρτή έκπτωση 37,52%, βάσει του οποίου η τελική δαπάνη υλοποίησης του έργου προσδιορίζεται σε 14.370.617,20 ευρώ, μαζί με τον ΦΠΑ.

Σχετικές αναρτήσεις

Ανοιχτή εκδήλωση με θέμα: «Η συμβολή του Επιχειρησιακού Προγράμματος Περιφέρειας Πελοποννήσου 2014-2020 στην Ανάπτυξη της Πελοποννήσου»

admin2020

Δημήτρης Πτωχός: «Προσαρμογή στην Κλιματική Αλλαγή με δράσεις, προτάσεις, πρόγραμμα και αισιοδοξία»

admin2020

LIVE : Ημερίδα «Προσαρμογή της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην Κλιματική Αλλαγή»

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies