Μεσσηνίας

«Πρόσκληση σε ειδική συνεδρίαση για την εκλογή των μελών προεδρείου του δημοτικού συμβουλίου, οικονομικής επιτροπής και επιτροπής ποιότητας ζωής»

1. Μέλη δημοτικού συμβουλίου
2. Δήμαρχο, κο Αθανασόπουλο Γεώργιο

Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε στην αίθουσα του Φιλοσοφικού Κέντρου Μεσσήνης την Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2022 και ώρα 10:00 π.μ., σε ειδική, δια ζώσης συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, με θέμα ημερήσιας διάταξης «Εκλογή μελών προεδρείου του δημοτικού συμβουλίου και των μελών της οικονομικής επιτροπής και επιτροπής ποιότητας ζωής», σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 64, 67 και 74 του ν. 3852/2010 (Α’ 87), σύμφωνα με τις Εγκύκλιους: 933/96605/29-12-2021 & 932/96599/ 29-12-2021 του ΥΠ.ΕΣ.

Ο προεδρεύων σύμβουλος

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

Σχετικές αναρτήσεις

Η Τσικνοπέμπτη στο τσιπουράδικο του Τσέλιου… χτυπά κόκκινο

admin2020

Τσικνοπέμπτη στα Κατεψυγμένα Βλαχάκη: πάνω από 600 καλαμάκια με λουκάνικα, παστό και φέτα

admin2020

Γιορτινή Τσικνοπέμπτη στο Σωματείο «Εθελοντισμός για Όλους»

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies