Πρόσκληση συμμετοχής μικρού και μεγάλου μήκους ταινιών στο 12ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Κορινθίας Πελοποννήσου “ΓΕΦΥΡΕΣ”

Λαμβάνοντας υπόψη τα δεδομένα για κοινωνική αποστασιοποίηση, η δωδέκατη διοργάνωση του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Κορινθίας Πελοποννήσου “ΓΕΦΥΡΕΣ” -με προβολές ταινιών, τη διεξαγωγή των βραβείων Χρυσός Πήγασος, εκπαιδευτικές και παράλληλες εκδηλώσεις- θα διεξαχθεί στην πανέμορφη Αρχαία Κόρινθο και θα φιλοξενηθεί στον ανοιχτό χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου “Αναστασία Κεφάλα” με την υποστήριξη του πολιτιστικού συλλόγου “O Απόλλων”, την περίοδο από τις 28 Αυγούστου μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου. Θα τηρηθούν όλα τα πρωτόκολλα για τη δημόσια υγεία λόγω Covid-19.
Το Φεστιβάλ “ΓΕΦΥΡΕΣ” προσκαλεί τους κινηματογραφιστές και τις κινηματογραφίστριες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, για την υποβολή μικρού μήκους ή μεγάλου μήκους ταινιών, παραγωγής εντός των τελευταίων 36 μηνών, σε διάφορα είδη μέσω Filmfreeway https://filmfreeway.com/BRIDGESINTERNATIONALFILMFESTIVAL και χρήση του εκπτωτικού κωδικού: INVITEBRIDGES2021
Το Φεστιβάλ “ΓΕΦΥΡΕΣ” έχει διακριθεί με την ευρωπαϊκή αναγνώριση EFFE Label, με το σήμα αυτό να αποτελεί την ευρωπαϊκή σφραγίδα ποιότητας αξιοσημείωτων φεστιβάλ τέχνης, τα οποία χαρακτηρίζονται από τη προσφορά στο πεδίο των τεχνών, τη συμβολή στην τοπική κοινότητα και το ανοιχτό διεθνές προφίλ τους. Το πρόγραμμα αποτελείται κατά το ήμισυ από ταινίες γυναικών σκηνοθετριών ή/και παραγωγών.
Το Κινηματογραφικό Εργαστήρι Πήγασος – με εισηγήσεις διακεκριμένων κινηματογραφιστών για την δημιουργία μιας ταινίας μικρού μήκους που θα γυρισθεί κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ και θα προβληθεί στη τελετή απονομής βραβείων Χρυσός Πήγασος και λήξης του Φεστιβάλ “ΓΕΦΥΡΕΣ” θα διεξαχθεί 27-31 Αυγούστου. Συμμετοχές και πληροφορίες : +30-6972080441 , corinthfest@gmail.com
www.bridgesfest.eu