ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΕ ΜΕΣΣΗΝΙΑ – ΑΡΚΑΔΙΑ: Συνεχίζει το καταστροφικό της έργο – Κλειστή η Εθνική Κορίνθου – Τρίπολης – Καλαμάτας

Μαίνεται η πυρκαγιά στην Μεσσηνία, η οποία τις τελευταίες ώρες πέρασε στα σύνορα με την Αρκαδία, στους Χρανούς προκαλώντας ανησυχία και προβλήματα στην ευρύτερη περιοχή.

 

Λόγω του περιορισμού της ορατότητας, από την πυρκαγιά, έχει κλείσει η κυκλοφορία των οχημάτων σε τμήματα του αυτοκινητόδρομου Κορίνθου – Τρίπολης – Καλαμάτας και συγκεκριμένα μεταξύ των χιλιομετρικών θέσεων 198,6 (ανισόπεδος κόμβος Παραδεισίων) και 210,6 (ανισόπεδος Κόμβος Τσακώνας).

 

Τα κλειστά σημεία στην οδό Τρίπολης – Καλαμάτας

Σύμφωνα με την Αστυνομία, όση ώρα θα παραμένει κλειστό το τμήμα του αυτοκινητόδρομου, η κυκλοφορία των οχημάτων θα εκτρέπεται στην παλαιά εθνική οδό Τρίπολης – Καλαμάτας, στα παρακάτω σημεία:

 

Στο 192ο χιλιόμετρο (ημικόμβος Αλφειού) του αυτοκινητόδρομου Κόρινθος – Τρίπολη- Καλαμάτα για τα οχήματα που κινούνται με κατεύθυνση προς Καλαμάτα.

Στο 210ο χιλιόμετρο (κόμβος Κυπαρισσίας) του αυτοκινητόδρομου Κόρινθος- Τρίπολη- Καλαμάτα για τα οχήματα που κινούνται με κατεύθυνση προς Αθήνα.

Επιπλέον, σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, στις προαναφερόμενες χιλιομετρικές θέσεις, όπως και στην παλαιά εθνική οδό Τρίπολης – Καλαμάτας, ισχύει απαγόρευση κυκλοφορίας και θα ακινητοποιούνται όλα τα φορτηγά αυτοκίνητα, ωφέλιμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου.