Μεσσηνίας

Πυροσβεστική και Δικαστήρια επισκέφθηκε η Πιπίνα Κουμάντου

Παρουσιάσθηκε το παιδικό βιβλίο της βιβλιοθήκης για την κυκλική οικονομία

Την Πυροσβεστική Υπηρεσία Καλαμάτας και ακολούθως το Δικαστικό Μέγαρο Καλαμάτας και τις υπηρεσίες του, επισκέφθηκε η υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, δικηγόρος, Πιπίνα Κουμάντου.

Με τους πυροσβέστες είχε μια εποικοδομητική συζήτηση για τη δουλειά τους και τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν, καθώς πρόκειται για μια νευραλγική υπηρεσία που σχετίζεται άμεσα με την ασφάλεια των πολιτών και τις περιουσίες τους και η οποία υστερεί σε προσωπικό και εξοπλισμό.

«Η Νέα Δημοκρατία έχει ανακοινώσει το σχεδιασμό της νέας δομής και του τρόπου λειτουργίας του Πυροσβεστικού Σώματος, καθώς και την πρόσληψη 500 νέων στελεχών», τόνισε η κα Κουμάντου.

Στο Δικαστικό Μέγαρο
Τις ευχές από συναδέλφους της δικηγόρους, αλλά και δικαστικούς υπαλλήλους που καθημερινά συνεργάζεται μαζί τους, δέχθηκε η υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, δικηγόρος, Πιπίνα Κουμάντου, κατά την επίσκεψή της στο Δικαστικό Μέγαρο Καλαμάτας.

«Γνωρίζω πολύ καλά τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο χώρος της Δικαιοσύνης, με καθυστερήσεις στην απονομή της και με σημαντικές ελλείψεις σε εισαγγελικούς και δικαστικούς λειτουργούς, αλλά και σε δικαστικούς υπαλλήλους. Όλοι μαζί θα παλέψουμε γι’ αυτά και ήδη η Νέα Δημοκρατία προχωρά στην ενίσχυση του ανθρώπινου δυναμικού με αναβάθμιση της Εθνικής Σχολής Δικαστών, αλλά και στον κλάδο των Δικαστικών υπαλλήλων», τόνισε η κα Κουμάντου.

«Ο κύκλος της χαράς»

Το απόγευμα της Πέμπτης, η κα Κουμάντου, ως Πρόεδρος του Εφορευτικού Συμβουλίου της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Καλαμάτας, παρευρέθηκε στην παρουσίαση του νέου παιδικού βιβλίου της βιβλιοθήκης, στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Το βιβλίο «Ο κύκλος της χαράς!–Μια ιστορία για την κυκλική οικονομία», εκδόθηκε με αποκλειστικά έξοδα της βιβλιοθήκης και έγραψε και εικονογράφησε η διακεκριμένη δημιουργός παιδικών βιβλίων Λήδα Βαρβαρούση, η οποία παρευρέθηκε στην παρουσίαση του.

«Πρόκειται για μια ιστορία για την κυκλική οικονομία που βοηθά στην εξοικείωση των παιδιών μας με τη πράσινη ανάπτυξη! Μετά την εκδήλωση το βιβλίο διανεμήθηκε δωρεάν στα παιδιά», σημείωσε η κα Κουμάντου.

Σχετικές αναρτήσεις

Διεξαγωγή Σεμιναρίου Βαθμολογητών Drift | 29-30 Ιουνίου 2024 | Δήλωση Συμμετοχής Featured

admin2020

Δείτε Ζωντανά τον Τελικό Αγώνα PLAY-OFF Α2΄ | ΓΠΣ ΠΑΜΙΣΟΣ ΜΕΣ. – ΑΣ ΣΠΑΡΤΗΣ Ο ΑΘΛΕΩΝ

admin2020

LIVE: ΤΟ πανηγύρι του Αστέρα Βαλύρας

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies