Αρκαδίας

Σήμερα θα είναι στην Τρίπολη η υφυπουργός Υγείας Ζωή Ράπτη – συνάντηση με τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Νίκα

Αύριο Παρασκευή 7 Απριλίου θα είναι στην Τρίπολη η υφυπουργός Υγείας Ζωή Ράπτη – συνάντηση με τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Νίκα
Την έδρα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, στην Τρίπολη, επισκέπτεται αύριο Παρασκευή 7 Απριλίου η υφυπουργός Υγείας Ζωή Ράπτη, αρμόδια για τα θέµατα ψυχικής υγείας και εξαρτήσεων, η οποία θα έχει συνάντηση με τον περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα.

Η υφυπουργός πρόκεται, αύριο στις 12 το μεσημέρι, να εγκαινιάσει τη νέα Μονάδα Εγκαιρης Παρέμβασης στην Ψύχωση της “Ξένιος Ζευς”, στην αρκαδική πρωτεύουσα, επί της οδού Ναυπλίου 10.

Η Μονάδα Εγκαιρης Παρέμβασης στην Ψύχωση συνιστά µία πλήρη, πολυδιάστατη, πολυεπίπεδη, εξωστρεφή και κοινοτικἀ προσανατολισμένη κλινικἡ προσέγγιση, µε σκοπό την έγκαιρη ανίχνευση και αντιμετώπιση των συμπτωμάτων των ψυχωτικών διαταραχών στα αρχικά τους στάδια, ώστε να ελαχιστοποιηθούν οι μακροχρόνιες επιπτώσεις από την εξἑλιξή τους και να αποτραπούν ή να μειωθούν οι πιθανότητες υποτροπών, ενισχύοντας παράλληλα τη βελτίωση της λειτουργικότητας των νέων ασθενών και την ένταξη και επάνοδὀ τους στο εργασιακό, εκπαιδευτικό και ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον.

Σχετικές αναρτήσεις

Ανοιχτή εκδήλωση με θέμα: «Η συμβολή του Επιχειρησιακού Προγράμματος Περιφέρειας Πελοποννήσου 2014-2020 στην Ανάπτυξη της Πελοποννήσου»

admin2020

Δημήτρης Πτωχός: «Προσαρμογή στην Κλιματική Αλλαγή με δράσεις, προτάσεις, πρόγραμμα και αισιοδοξία»

admin2020

LIVE : Ημερίδα «Προσαρμογή της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην Κλιματική Αλλαγή»

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies