Κορίνθου

Σε ανοιχτό διάλογο Δήμος – ΕΤΑΔ για την αξιοποίηση της Λίμνης Βουλιαγμένης

Μια ιδιαίτερα σημαντική συνάντηση πραγματοποίησε το πρωί της Πέμπτης 14 Ιουλίου, ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων κ. Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, Εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ) Α.Ε. κ. Στέφανο Δ. Βλαστό και την Προϊσταμένη της Γενικής Διεύθυνσης Αξιοποίησης Ακινήτων και Επιχειρηματικών Μονάδων της ΕΤΑΔ κ. Αγγέλα Μιχαλοπούλου, για την αναβάθμιση της Λίμνης Βουλιαγμένης.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε παρουσία του Υφυπουργού Έρευνας & Τεχνολογίας κ. Χρίστου Δήμα, ο οποίος συνέβαλε τα μέγιστα τόσο για την πραγματοποίηση της συνάντησης όσο και κατά τη διάρκειά της, προκειμένου η διαδικασία να έχει αίσια εξέλιξη, αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά το έμπρακτο ενδιαφέρον του για την αναβάθμιση της περιοχής.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης άνοιξε ο διάλογος για την αναβάθμιση της λίμνης Βουλιαγμένης με γνώμονα την προστασία του φυσικού και περιβαλλοντικού πλούτου της περιοχής, την αναβάθμιση του τουριστικού προορισμού και την ανάπτυξη της τοπικής κοινωνίας.

Ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, Γεώργιος Αλκ Γκιώνης δήλωσε: “Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι για την εποικοδομητική συνάντηση με τα στελέχη της ΕΤΑΔ, η οποία πραγματοποιήθηκε σε γόνιμο κλίμα. Τόσο ο κ. Βλαστός, όσο και η κ. Μιχαλοπούλου εξέφρασαν τη θετική βούληση της εταιρείας να συνδράμει τον Δήμο στην προσπάθειά του για αναβάθμιση της λίμνης Βουλιαγμένης. Συμφωνήσαμε από κοινού να παραμείνουμε σε ανοιχτή επικοινωνία και στενή συνεργασία, ώστε να προχωρήσουμε στην αναβάθμιση της λίμνης με τον πλέον βέλτιστο τρόπο. Στο σημείο αυτό, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Υφυπουργό κ. Δήμα, για τη θερμή ανταπόκρισή του στην πραγματοποίηση της συνάντησης και για την καταλυτική συμβολή του σε αυτή την προσπάθεια”.

Σχετικές αναρτήσεις

Αναστάσιος Γκιολής: «Σημαντικές αποφάσεις για το Ιστορικό-Λαογραφικό Μουσείο Κορίνθου»

admin2020

Δωρεάν Δερματολογικός Έλεγχος έναντι του Καρκίνου του Δέρματος από τους Ιατρικούς Συλλόγους, υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου

admin2020

Διευθύνων Σύμβουλος του Αναπτυξιακού Οργανισμού «Μοριάς Α.Ε.» ο Δρ. Θεόδωρος Κουναδέας

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies