Μεσσηνίας

Σε πρώτο πλάνο η αναβάθμιση των κοινωνικών δομών του Δήμου Οιχαλίας μέσω ΣΔΑΜ.

Κοινή γραμμή στην τροχιά της διεκδίκησης πόρων και έργων στο πλαίσιο του
Σχεδίου Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης(ΣΔΑΜ) έχει ο Δήμος Οιχαλίας, με
τους Δήμους Μεγαλόπολης, Τρίπολης και Γορτυνίας, στρέφοντας το βλέμμα του στη μεταλιγινική εποχή.
Ο Δήμος Οιχαλίας, είναι ο μοναδικός Δήμος της Μεσσηνίας, ο οποίος μαζί με τους υπόλοιπους τρεις από την Αρκαδία, έχει ενταχθεί στο Πρόγραμμα της Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης. Οι τέσσερις Δήμαρχοι είχαν μια πρώτη συνάντηση σε πολύ καλό κλίμα συνεργασίας, εστιάζοντας το ενδιαφέρον τους στην αναβάθμιση των κοινωνικών τους δομών και την ενίσχυση εκείνων της πρόνοιας, καθώς υπάρχει σχετική πρόβλεψη για σειρά δράσεων.
Η Δήμαρχος Οιχαλίας Γιώτα Γεωργακοπούλου δήλωσε την πρόθεσή της να συνεργαστεί στην κατεύθυνση της από κοινού διεκδίκησης, σημειώνοντας την ανάγκη να στηριχθούν ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού και άτομα που χρήζουν υποστήριξης, δεσμευόμενη για την κατάθεση σχετικών προτάσεων, οι οποίες αν υλοποιηθούν θα βελτιώσουν την καθημερινότητα των πολιτών και θα αναβαθμίσουν περεταίρω την εικόνα του Δήμου.

Σχετικές αναρτήσεις

Πυρκαγιά ξέσπασε τώρα στο Ασπροχωμα

admin2020

Πανηγυρισμοί για τον Παναθηναϊκό και συγχαρητήρια από παντού – Βγήκαν στους δρόμους οι οπαδοί του ΠΑΟ, βίντεο

admin2020

LIVE: Ο αγώνας για Play-offs Πάμισος BC – Α.Σ.Κ. Άρης Σκάλας

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies