Μεσσηνίας

Στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία το πανηγύρι του Αστέρα Βαλύρας

Το πανηγύρι που πραγματοποιήθηκε στο προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Βαλύρας είχε πολύ κόσμο, την διοργάνωση του είχαν Ποδοσφαιρική ομάδα Αστέρας της βαλύρας και συμμετείχε εθελοντικά ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βαλύρας “Ο Θάμυρις”
Με πολύ κέφι με καλή διάθεση για να διασκεδάσει πηγε ο κόσμος στο πανηγύρι, η γουρνοπούλα, τα σουβλάκια και μπύρες έρεαν άφθονα.
Με τους: Λαϊκό πρόγραμμα Στέφανος Στεφανόπουλος & Ιωάννα Χριστοπούλου, Δημοτικό πρόγραμμα Σταύρος Μπατάλιας Κλαρίνο Χρυσανθακόπουλος Κων/νος, μπουζουκι Θοδωρής Πανταζής, Μαέστρο το Γρηγόρη Αγγελή τρέλαναν τον κόσμο που από το πολύ το κέφι δεν σταματούσαν το χορό και η διασκέδαση χτύπησε «κόκκινο» και κράτησε μέχρι το πρωί.

Στο πανηγύρι παραβρέθηκαν η δήμαρχος της Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος, Αντιδήμαρχοι Χαράλαμπος Μακρής, Αναστάσιος Παπαγεωργίου, Δημήτρης Αθανασακόπουλος, δημοτικοί σύμβουλοι, Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Ανδρέας Τσουκαλάς η Αντιπεριφερειάρχης Άννα Καλογεροπούλου

Δείτε το χαιρετισμό του δημάρχου Μεσσήνης Γιώργου Αθανασόπουλου

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η μουσική εκδήλωση στην Μεσσήνη

Σχετικές αναρτήσεις

Συνελήφθη για φυτεία 135- δενδρύλλια κάνναβης

admin2020

Με λαμπρότητα εορτάστικε η μνήμη της Αγίας Παρασκευής Μαυρομάτι Πάμισου

admin2020

Λαμπρός εορτασμός της Αγίας Παρασκευής στην Μεσσήνη !!!

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies