ΑργολίδοςΑρκαδίαςΚορίνθουΛακωνίαςΜεσσηνίας

Στήριξη στην επιχειρηματικότητα από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Με το ποσό των 8.000.000 ευρώ θα ενισχυθούν επιχειρηματίες από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, με κύριο κριτήριο την ποιότητα και την καινοτομία. Τα χρήματα προέρχονται από το ΕΣΠΑ /ΠΕΠ και προορίζονται κυρίως για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Συγκεκριμένα, σε συνέχεια θετικής γνωμοδότησης της ΕΥΚΕ (Ειδική Υπηρεσία Κρατικών Ενισχύσεων), η Περιφέρεια Πελοποννήσου με την Γενική Διεύθυνση Αναπτυξιακού Προγραμματισμού Περιβάλλοντος και Υποδομών, πρόκειται το επόμενο χρονικό διάστημα να προχωρήσει στην ένταξη πράξεων, από τις προτάσεις που έχουν υποβληθεί στο πλαίσιο του Αναπτυξιακού Νόμου 4399/2016.

Η ενίσχυση αυτή αφορά νέες ανεξάρτητες μικρομεσαίες επιχειρήσεις και εντάσσεται στη Γενική Επιχειρηματικότητα –ειδικότερα στον Αξονα 1 «Ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας, της ελκυστικότητας και της εξωστρέφειας της Περιφέρειας (ιδιαίτερα των ΜΜΕ), μετάβαση στην ποιοτική επιχειρηματικότητα, με αιχμή την καινοτομία και αύξηση της περιφερειακής προστιθέμενης αξίας» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Πελοπόννησος 2014 – 2020».

Σχετικές αναρτήσεις

Καλαμάτα: Μήνυμα προοδευτικής ενότητας από την Αυτοδιοίκηση προς τα κόμματα

admin2020

Sold Out Πρεμιέρα για το «Κεντρικόν» στην Καλαμάτα

admin2020

VOYAGER | Ετήσιο Τακτικό Συνέδριο ΚΕΔΕ | Καλαμάτα

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies