Κορίνθου

Σταμάτησαν οι εργασίες στο Φράγμα του Ασωπού – Απολύονται οι εργαζόμενοι

Σταμάτησαν σήμερα οι εργασίες κατασκευής του Φράγματος του Ασωπού και απολύεται η συντριπτική πλειοψηφία των εργαζομένων στο έργο, λόγω έλλειψης χρηματοδότησης. Δυστυχώς, συντελείται “το χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου”.

Εδώ και 1 χρόνο με συνεχείς δημόσιες παρεμβάσεις, διαβλέποντας τις αρνητικές εξελίξεις στην εκτέλεση των εργασιών του Φράγματος, έχουμε ζητήσει από την Κυβέρνηση και την περιφερειακή ηγεσία να σταθούν με ευθύνη απέναντι στο έργο, τους εργαζόμενους, τις αναπτυξιακές ανάγκες της Κορινθίας και των αγροτών της, κάτι το οποίο δεν έπραξαν.

Δεν περιμένουμε πολλά από μία Κυβέρνηση που είναι ανίκανη να διαχειριστεί τα στοιχειώδη. Από μία Κυβέρνηση που είναι ανίκανη να χρηματοδοτήσει το μεγαλύτερο εγγειοβελτιωτικό έργο της Πελοποννήσου με τα ευρωπαϊκά κονδύλια που εξασφάλισε η προηγούμενη Κυβέρνηση. Απαιτούμε όμως, έστω και την ύστατη ώρα, οι κυβερνητικοί υπεύθυνοι και η περιφερειακή ηγεσία να αποτρέψουν την αναπτυξιακή οπισθοδρόμηση που απειλεί αυτή τη στιγμή την Κορινθία.

Σχετικές αναρτήσεις

Κορινθία: Καίει τους δημάρχους Κιάτου και Ξυλοκάστρου το ΙΝΚΑ Κορινθίας- τους καταγγέλλει για αδιαφορία προς τους ΑΜΕΑ

tiresias tiresias

Απόδοση στην κυκλοφορία της μεσαίας λωρίδας στην Κακιά Σκάλα – Οδηγίες

tiresias tiresias

Δεν μπορούμε να προσδιορίσουμε πότε θα ενεργοποιηθούν ξανά οι Αλκυονίδες, δηλώνει ο Ε. Λέκκας- δεν μπορούμε να προσδιορίσουμε το χρόνο μέσα στον οποίο θα ενεργοποιηθούν ξανά οι Αλκυονίδες ή τα παράλληλα ρήγματα. Το σίγουρο είναι ότι όσο περνά ο χρόνος, τόσο μεγαλύτερο μέγεθος συσσωρεύεται ενέργεια και τόσο μεγαλύτερο μέγεθος μπορεί να έχουμε

tiresias tiresias

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies