Αργολίδος

Στην έναρξη του 2ου Tolo Fest ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας παρέστη και χαιρέτισε, το βράδυ σήμερα Παρασκευή 9 Ιουνίου, στο λιμάνι του Τολού, την εναρκτήρια εκδήλωση του διήμερου 2ου Tolo Fest, συνδιοργανωτής του οποίου είναι η Περιφέρεια μαζί με τον Σύλλογο Επαγγελματιών Τολού, τον Δήμο Ναυπλιέων, το Επιμελητήριο Αργολίδας, το Τοπικό Συμβούλιο Τολού, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Τολού, τον Σύλλογο Αλιέων και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Τολού.

Το διήμερο φεστιβάλ -το οποίο περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, έκθεση τοπικών προϊόντων, φορέων και επιχειρήσεων, ζωντανή μαγειρική από επαγγελματίες σεφ κ.α.- έχει ως στόχο την ενίσχυση της επαγγελματικής και τουριστικής δραστηριότητας στην περιοχή, καθώς και την γνωριμία ντόπιων και ξένων επισκεπτών με τα τοπικά προϊόντα.

Σχετικές αναρτήσεις

Ομιλία κ υποψήφιου Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού | Παρουσίαση υποψηφίων και προγράμματος του συνδυασμού “Η Πελοπόννησος Μπροστά”

admin2020

Συνέντευξη του υποψήφιου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο»

admin2020

Πέτρος Τατούλης: Αυξάνουμε άμεσα την πρόβλεψη του ΠΕΠ, από 19 εκ. σε 70 εκ. ευρώ, για τη χρηματοδότηση επενδύσεων μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων.

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies