Κορίνθου

Στην Κόρινθο ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας, σύσκεψη για τους ΤΟΕΒ

Σύσκεψη για τα προβλήματα άρδευσης στην Κορινθία συγκάλεσε το απόγευμα σήμερα Τετάρτη 28 Ιουνίου, στην Κόρινθο, στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας.

Στην εν λόγω σύσκεψη, με τη συμμετοχή -μεταξύ άλλων- των αντιπεριφερειαρχών Kορινθίας Χάρη Βυτινιώτη και ΠΕΠ/ΕΣΠΑ και ευρωπαϊκών προγραμμάτων Τάσου Γκιολή, της εντεταλμένης για θέματα Πολιτισμού περιφερειακής συμβούλου Αθηνάς Κόρκα, υπηρεσιακών στελεχών της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας καθώς και εκπροσώπων από το σύνολο σχεδόν των ΤΟΕΒ της Π.Ε., συζητήθηκαν αναλυτικά τα προβλήματα υποδομών των ΤΟΕΒ.

Eξ άλλου, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας υπέγραψε σήμερα στην Κόρινθο το εργολαβικό συμφωνητικό για το προϋπολογισμού 295.000 ευρώ έργο που αφορά αφ’ ενός στην επισκευή και αποκατάσταση της παραλιακής γέφυρας στον ποταμό Κύριλλο, στο Κιάτο, και αφ’ ετέρου στην αποκατάσταση της κοίτης του εν λόγω ποταμού από την παραλιακή γέφυρα έως την παλαιά εθνική οδό, με σκοπό την αντιπλημμυρική προστασία της περιοχής.

Ακόμα, ο περιφερειάρχης Π. Νίκας υπέγραψε την εργολαβική σύμβαση για το προϋπολογισμού 20.000 ευρώ έργο απομάκρυνσης πινακίδων στο οδικό δίκτυο της Κορινθίας.

Σχετικές αναρτήσεις

Ανοιχτή εκδήλωση με θέμα: «Η συμβολή του Επιχειρησιακού Προγράμματος Περιφέρειας Πελοποννήσου 2014-2020 στην Ανάπτυξη της Πελοποννήσου»

admin2020

Δημήτρης Πτωχός: «Προσαρμογή στην Κλιματική Αλλαγή με δράσεις, προτάσεις, πρόγραμμα και αισιοδοξία»

admin2020

LIVE : Ημερίδα «Προσαρμογή της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην Κλιματική Αλλαγή»

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies