Μεσσηνίας

Στην υποδοχή της εικόνας της Παναγίας της Βουλκανιώτισσας στην Μεσσήνη ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός

Στην επίσημη τελετή υποδοχής και λιτάνευσης της Σεπτής Εικόνας της Παναγίας της Βουλκανιώτισσας, στους δρόμους της Μεσσήνης, παρευρέθηκε ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός.

Μαζί με πλήθος πιστών και χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Σταγών και Μετεώρων Θεόκλητου, ο Δημήτρης Πτωχός ακολούθησε τη λιτάνευση της εικόνας μέχρι την εναπόθεσή της στον Ιερό Ναό της Ζωοδόχου Πηγής.

Ο Δημήτρης Πτωχός με την ολοκλήρωση της λειτουργίας δήλωσε:

«Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, κάνουμε αυτή την μεγάλη διαδρομή για να τιμήσουμε τη σπουδαία μας γιορτή. Εύχομαι από καρδιάς, η Παναγία να δίνει δύναμη σε όλες και όλους. Χρόνια πολλά»!

Σχετικές αναρτήσεις

LIVE 2ος αγώνας Πανελληνίου Πρωταθλήματος Kart

admin2020

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός στο πλευρό του 26ου Ιστιοπλοϊκού Τριημέρου «Γεώργιος Ανδρ. Καρέλιας»

admin2020

Ξηλώνουν τις Κολόνες στην Μεσσήνη

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies