UncategorizedΜεσσηνίας

ΣΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ ΝΑΥΜΑΧΙΑΣ ΤΟΥ ΝΑΒΑΡΙΝΟΥ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Επίσκεψη στην Α.Ε. την Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Αικατερίνη Σακελλαροπούλου πραγματοποίησαν σήμερα, Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2021, ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος Παναγιώτης Καρβέλας και ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Σκοπός της επίσκεψης ήταν η παρουσίαση στην κ. Πρόεδρο του προγράμματος των εκδηλώσεων εορτασμού της 194ης επετείου της Ναυμαχίας του Ναβαρίνου και η κατάθεση επισήμου προσκλήσεως να τιμήσει με την παρουσία της τον εορτασμό.
Η κυρία Πρόεδρος αποδέχθηκε ασμένως την πρόσκληση και ευχαρίστησε Δήμαρχο και Περιφερειάρχη για την επίσκεψή τους.
Ο Δήμαρχος με το πέρας της συνάντησης δήλωσε: «Αποτελεί ύψιστη τιμή η παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας στο Δήμο Πύλου-Νέστορος, τιμώντας ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα της ιστορίας, το οποίο σηματοδότησε τη δημιουργία του νεότερου Ελληνικού Κράτους. Δήμος και Περιφέρεια θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την αρτιότερη φιλοξενία της ανωτάτης αρχοντίσσης της Χώρας μας».

Σχετικές αναρτήσεις

Με τη στήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου το 13ο Νεανικό Φεστιβάλ Αρχαίου Δράματος στην Αρχαία Μεσσήνη

admin2020

Συνέντευξη Τύπου για την έναρξη του 13ου Διεθνούς Νεανικού Φεστιβάλ Αρχαίου Δράματος

admin2020

Πρόσκληση στους Τελικούς του Final‑4 Κορασίδων Κ‑18 της ΕΣΠΕΠ

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies