Μεσσηνίας

Στο πλευρό της Δημάρχου Οιχαλίας κ. Γεωργακοπούλου, ο Δημήτριος Ηλιακόπουλος.

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΟΙΧΑΛΙΑΣ»
υποψήφιας Δημάρχου Οιχαλίας κ. Γεωργακοπούλου

Ο Δημήτριος Ηλιακόπουλος, συνταξιούχος υπάλληλος του ΙΚΑ, Προϊστάμενος του ΙΚΑ Μελιγαλά επί σειρά ετών, τέως Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου του Καποδιστριακού Δήμου Οιχαλίας, καθώς και επί σειρά ετών Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Οιχαλίας, ο οποίος διαμένει μόνιμα στη τοπική κοινότητα Λουτρού, συστρατεύεται στο πλευρό της Δημάρχου κας. Παναγιώτας Γεωργακοπούλου.
Σε δήλωσή του αναφέρει:
«Με αίσθημα ευθύνης αποφάσισα να είμαι υποψήφιος με το συνδυασμό της Παναγιώτας Γεωργακοπούλου ”Δημοτική Ένωση Οιχαλίας”. Η αυτοδιοικητική πορεία της κας. Γεωργακοπούλου και οι κοινές απόψεις για την επίλυση των προβλημάτων των συνδημοτών μας, υπήρξε η ώθηση για την απόφαση μου αυτή».
Η Δήμαρχος Οιχαλίας κ. Γεωργακοπούλου τον ευχαρίστησε για την εμπιστοσύνη του, και τον καλωσόρισε στο συνδυασμό της, «Δημοτική Ένωση Οιχαλίας» και τόνισε ότι ο αγώνας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και για τη δημιουργία νέων ευκαιριών ανάπτυξης στη περιοχή μας θα συνεχιστεί και με τη συμμετοχή και άλλων άξιων προσωπικοτήτων της περιοχής, με διάθεση για προσφορά στο τόπο.

Σχετικές αναρτήσεις

Διεξαγωγή Σεμιναρίου Βαθμολογητών Drift | 29-30 Ιουνίου 2024 | Δήλωση Συμμετοχής Featured

admin2020

Δείτε Ζωντανά τον Τελικό Αγώνα PLAY-OFF Α2΄ | ΓΠΣ ΠΑΜΙΣΟΣ ΜΕΣ. – ΑΣ ΣΠΑΡΤΗΣ Ο ΑΘΛΕΩΝ

admin2020

LIVE: ΤΟ πανηγύρι του Αστέρα Βαλύρας

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies