Κορίνθου

Συγκέντρωση στην Κόρινθο για τα Τέμπη: Ποιοι επιχειρούν να κάνουν το άσπρο… μαύρο;

Την Παρασκευή 3/3/2023 η “ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ” κάλεσε τους πολίτες όλης της χώρας σε σιωπηρή διαμαρτυρία, απόδοσης σεβασμού και απαίτησης να λάμψει όλη η αλήθεια, για το εγκληματικό δυστύχημα των Τεμπών.

Στην Κόρινθο, υπήρξε μαζική ανταπόκριση του κόσμου που συγκεντρώθηκε στην πλατεία “Περιβολάκια”. Μεταξύ των πολιτών βρέθηκαν και τα παπαγαλάκια της “ομάδας αλήθειας”.  Βγήκε «σεργιάνι το χαφιεδότσουρμο, αυτοί που αποτελούνε τον εθνικό κορμό», όπως εύστοχα λέει και ο τραγουδοποιός.

Στόχος τους ο πρώην συντονιστής του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Κορινθίας, Γ. Παπασταμόπουλος, καθώς μια συζήτησή του με παρευρισκόμενο πολίτη, που είχε χάσει τη γυναίκα του στο Μάτι, μεταφέρθηκε στα δεξιά blogs ως εκδίωξη του ανθρώπου από την εκδήλωση!

Βέβαια, κανείς δεν αναφέρει ότι ο νέος άνθρωπος παρέμεινε στην πλατεία μέχρι το τέλος της εκδήλωσης, ούτε ότι συζήτησε με πολλούς συμμετέχοντες ήρεμα και διεξοδικά για πολλή ώρα. Αυτό είναι η καλύτερη απάντηση στα “πετσωμένα παπαγαλάκια” που έτρεξαν να βγάλουν την δήθεν είδηση εκδίωξης με πηχυαίους τίτλους και αναληθείς αναφορές.

Όσοι βρέθηκαν στα “Περιβολάκια”, γνωρίζουν ότι τα δημοσιεύματα είναι ψευδή. Όσους δεν βρίσκονταν εκεί, οφείλουμε να τους ενημερώσουμε ότι καμία ένταση μεταξύ των παρευρισκόμενων δεν υπήρξε. Συζητήσεις, ναι. Εκφράστηκαν και διαφορετικές απόψεις. Όχι όμως αντεγκλήσεις και διαπληκτισμοί.

Φτάνει πια με το σανό.

Φτάνει πια με τη διαστρέβλωση της αλήθειας.

Τι άλλο ακόμα θα σκαρφιστούν για να μείνουν γαντζωμένοι στην εξουσία;

Σχετικές αναρτήσεις

Δημήτρης Πτωχός: «Προσαρμογή στην Κλιματική Αλλαγή με δράσεις, προτάσεις, πρόγραμμα και αισιοδοξία»

admin2020

LIVE : Ημερίδα «Προσαρμογή της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην Κλιματική Αλλαγή»

admin2020

Στις εργασίες του συνεδρίου λήξης του προγράμματος INITIATION ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχη Χρήστος Λαμπρόπουλος

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies