ΑργολίδοςΑρκαδίαςΚορίνθουΜεσσηνίας

Συμμετοχή της Περιφέρειας Πελοποννήσου σε δύο σημαίνουσες τουριστικές εκθέσεις της Ασίας, στο Ντουμπάι και στην Σεούλ

Σε δύο σημαντικές διεθνείς τουριστικές εκθέσεις της Ασίας συμμετείχε στις αρχές του τρέχοντος μήνα Μαΐου η Περιφέρεια Πελοποννήσου -στην ΑΤΜ (Arabian Travel Market) Dubai 2023, που έλαβε χώρα στο Ντουμπάι μεταξύ 1 και 4 Μαΐου και στην SIΤF (Seoul Interrnational Travel Fair) Seoul 2023, που διεξήχθη στην Σεουλ, μεταξύ 4 και 7 του ίδιου μήνα.

Η Περιφέρεια συμμετείχε με μπουθ μέσα στα εθνικά περίπτερα του ΕΟΤ, με στόχο την προβολή του προορισμού της Πελοποννήσου. Οι ΑΤΜ και SIΤF είναι δύο από τις κορυφαίες διεθνείς εκθέσεις Τουρισμού, μέσω των οποίων ανοίγονται νέες επιχειρηματικές δυνατότητες στην Μέση και Απω Ανατολή για επαγγελματίες του εισερχόμενου και εξερχόμενου τουρισμού.

Στη διάρκεια των πιο πάνω διεθνών εκθέσεων, στελέχη της Περιφέρειας, αιρετοί και υπηρεσιακοί, συναντήθηκαν και μίλησαν με πλήθος επαγγελματιών του Τουρισμού απ’ όλο τον κόσμο, παρουσιάζοντας στα μεγαλύτερα brands στο χώρο της φιλοξενίας (ξενοδοχεία, αεροπορικές εταιρείες κ.λ.π.), τον προορισμό “Πελοπόννησος” με τα αξιοθέατα, τα συγκριτικά του πλεονεκτήματα και τις υπηρεσίες του, προετοιμάζοντας και ανοίγοντας νέους δρόμους και προοπτικές συνεργασίας.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στις καινοτόμες τάσεις βιώσιμων ταξιδιών και στον εντοπισμό στρατηγικών ανάπτυξης σε συγκεκριμένους βασικούς τομείς.

Σχετικές αναρτήσεις

Δημήτρης Πτωχός: «Προσαρμογή στην Κλιματική Αλλαγή με δράσεις, προτάσεις, πρόγραμμα και αισιοδοξία»

admin2020

LIVE : Ημερίδα «Προσαρμογή της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην Κλιματική Αλλαγή»

admin2020

Στις εργασίες του συνεδρίου λήξης του προγράμματος INITIATION ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχη Χρήστος Λαμπρόπουλος

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies