Μεσσηνίας

Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη με τον Διοικητή του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας

Με τον διοικητή του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας κ. Δημήτρη Λαμπρόπουλο συναντήθηκε στο γραφείο του σήμερα, 5 Ιανουαρίου, ο Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας κ. Στάθης Αναστασόπουλος. Αντάλλαξαν ευχές για το νέο έτος και συζήτησαν για τις δυνατότητες αναβάθμισης της λειτουργίας του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας καθώς και για τη διενέργεια των απαραίτητων τεστ ανίχνευσης του κορωνοιού στους εκπαιδευτικούς ενόψει, της λειτουργίας των σχολικών μονάδων.
Περαιτέρω ο κ. Λαμπρόπουλος ενημέρωσε τον Αντιπεριφερειάρχη για την μέχρι τώρα πορεία των τεστ που έχουν διενεργηθεί από το Νοσοκομείο, τόσο αυτών που αφορούν τους εργάτες γης τρίτων χωρών όσο και αυτών που αφορούν άλλες κατηγορίες. Από την πλευρά του ο Αντιπεριφερειάρχης, τον ευχαρίστησε για την επίσκεψη και για την άριστη συνεργασία και ευχήθηκε στο διοικητή αλλά και σε όλο το νοσηλευτικό προσωπικό να έχουν δύναμη, για να μπορούν να υποστηρίξουν τους συμπολίτες μας, σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη χρονική περίοδο, λόγω της πανδημίας.

Σχετικές αναρτήσεις

LIVE: Τα αποκαλυπτήρια της προσωπογραφίας του ήρωα Γρ. Δικαίου Φλέσσα ή Παπαφλέσσα στη Δραΐνα

admin2020

Live Παγκόσμια Ημέρα Χορού στην Μεσσήνη

admin2020

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΩΔΕΙΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies