Μεσσηνίας

Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη με τον πρόεδρο της Κοινότητας Πλατέος

Με τον πρόεδρο της Κοινότητας Πλατέος κ. Σπύρο Μαρούλη συναντήθηκε σήμερα Τρίτη, 13 Οκτωβρίου, στο γραφείο του ο Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας κ. Στάθης Αναστασόπουλος. Είχαν μια παραγωγική συζήτηση για διάφορα θέματα που έθεσε ο πρόεδρος, όπως η αναγκαιότητα υλοποίησης αντιπλημμυρικών έργων εντός της κοινότητας, η δυνατότητα επέκτασης του δικτύου ΓΟΕΒ Παμίσου καθώς και η αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων της Κοινότητας.
Ο Αντιπεριφερειάρχης τον ενημέρωσε για τις ενέργειες της Περιφέρειας όσον αφορά τα αντιπλημμυρικά έργα και τους καθαρισμούς που βρίσκονται σε εξέλιξη από τα συνεργεία της Περιφερειακής Ενότητας αλλά και εργολαβίες. Ιδιαίτερα από τρείς δρομολογημένες εργολαβίες, συνολικού ύψους 1.850.000 ευρώ, με τις οι οποίες θα γίνουν παρεμβάσεις στους ποταμούς Πάμισο και Άρι, στους συμβάλλοντες σε αυτούς αλλά και καθαρισμοί με μικρά τεχνικά έργα ανάσχεσης των πλημμυρών σε όλο το νομό.
Σχετικά με την επέκταση των αρδευτικών δικτύων ΓΟΕΒ, αυτή την περίοδο η Περιφερειακή Ενότητα σχεδιάζει και υλοποιεί έργα αναβάθμισης των υπαρχουσών εγκαταστάσεων όλων των εγγειοβελτιωτικών έργων και ιδιαίτερα του κλειστού δικτύου του Αγίου Φλώρου, ενώ αμέσως μετά θα ακολουθήσει η μελέτη επεκτάσεων του αρδευτικού δικτύου ΓΟΕΒ.

Σχετικές αναρτήσεις

Στην ΠΕ Μεσσηνίας ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός | Προοπτικές και προκλήσεις σε κρίσιμα έργα

admin2020

«Συμμετοχή στην ημερίδα διαβούλευσης των σχεδίων διαχείρισης πλημμυρών»

admin2020

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου υποστηρίζει τις εκδηλώσεις που θα γίνουν από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κλαδά για τα 50 χρόνια από την εισβολή στην Κύπρο

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies