Μεσσηνίας

«Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη με τον πρόεδρο της ΕΠΣ Μεσσηνίας»

Με τον πρόεδρο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μεσσηνίας Βασίλη Σπηλιώτη, συναντήθηκε σήμερα, 17 Νοεμβρίου, ο Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Στάθης Αναστασόπουλος και συζήτησαν για την πορεία εξέλιξης του έργου αναβάθμισης του γηπέδου στον Κορδία. Το υπόψη έργο «Προμήθεια και τοποθέτηση χλοοτάπητα στο αθλητικό κέντρο ΕΠΣ Μεσσηνίας», με προϋπολογισμό 350.300 € χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων και υλοποιείται μέσω προγραμματικής σύμβασης, μεταξύ Περιφέρειας, Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης και ΕΠΣ Μεσσηνίας. Προβλέπεται η προμήθεια χλοοτάπητα και των απαραίτητων έργων άρδευσης να υλοποιηθούν από την Περιφέρεια ενώ η εγκατάσταση των υλικών θα γίνει με μέριμνα και δαπάνη του ΕΠΣΜ.

Ο Αντιπεριφερειάρχης ενημέρωσε τον πρόεδρο ότι ο διαγωνισμός της προμήθειας βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο. Ειδικότερα τις επόμενες ημέρες ολοκληρώνεται το πρακτικό κατακύρωσης του αναδόχου και αναμένεται η υπογραφή της σύμβασης στα μέσα Δεκεμβρίου, ενώ η έναρξη του έργου προσδιορίζεται τέλος Δεκεμβρίου έως αρχές Ιανουαρίου του επόμενου έτους.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Μεσσηνίας, ενημέρωση με τη σειρά του ότι η ένωση έχει καταρτίσει το σχεδιασμό της, όσον αφορά τις προπονήσεις των μεικτών αγώνων και τους επίσημους αγώνες, οι οποίοι πλέον θα διενεργούνται σε άλλο γήπεδο, ώστε να είναι δυνατή η άμεση ολοκλήρωση των εργασιών.

Σχετικές αναρτήσεις

LIVE: 1ος Αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Kart στην Καλαμάτα

admin2020

Στην ΠΕ Μεσσηνίας ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός | Προοπτικές και προκλήσεις σε κρίσιμα έργα

admin2020

«Συμμετοχή στην ημερίδα διαβούλευσης των σχεδίων διαχείρισης πλημμυρών»

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies