Μεσσηνίας

Συνάντηση είχαν Ελένη Αλειφέρη & Γιώργος Μπέζος

Συνάντηση είχαν σήμερα Δευτέρα 12/10/2020 στο γραφείο της Διοίκησης του Γενικού Νοσοκομείου Μεσσηνίας η νέα Διοικήτρια κ.Ελένη Αλειφέρη και ο απερχόμενος Διοικητής κ.Γιώργος Μπέζος. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα καθώς και οι δύο έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν και τους συνδέουν φιλικοί δεσμοί.

Ο απερχόμενος Διοικητής κ.Γιώργος Μπέζος αρχικώς ενημέρωσε την νέα Διοικήτρια για τα τρέχοντα θέμα που αφορούν το Νοσοκομείο κάνοντας ένα σύντομο απολογισμό. Κλείνοντας της ευχήθηκε μία καλή και δημιουργική θητεία και δήλωσε ότι θα είναι δίπλα της για οτιδήποτε χρειαστεί.

Η νέα Διοικήτρια κ.Ελένη Αλειφέρη δήλωσε ότι στόχος της είναι η συνέχεια και η εξέλιξη του Νοσοκομείου σε κάθε τομέα. Τέλος ευχαρίστησε τον κ.Μπέζο για το έργο που έχει επιτελεστεί τα τελευταία χρόνια και στις δύο νοσηλευτικές μονάδες Καλαμάτας και Κυπαρισσίας.

Σχετικές αναρτήσεις

Τροχαίο ατύχημα στην Καζαρμα

admin2020

ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΠΕ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ 20_07_24

admin2020

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ “ΑΝΤΙΓΟΝΗ” ΑΠΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΑΝΣΑΣ ΣΕ ΑΡΧΑΙΑ ΜΕΣΣΗΝΗ 19-7-24

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies