Κορίνθου

Συνάντηση εργασίας στο Επιμελητήριο Κορινθίας με τη συμμετοχή του Αντιπεριφερειάρχη Αναστάσιου Γκιολή

Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Κορινθίας με τη συμμετοχή του Αντιπεριφερειάρχη Αναστάσιου Γκιολή, του Περιφερειακού Συμβούλου, Μάρκου Λέγγα και επιχειρηματιών αγροτικού-και όχι μόνο-ενδιαφέροντος.

Η προσπάθεια εξαγωγών σε χώρες όπως η Κίνα, των εξαιρετικών προϊόντων της Πελοποννήσου, όπως τα φασόλια Φενεού, κυριάρχησαν στη συνάντηση που έγινε παρουσία του προέδρου του Επιμελητηρίου, Παναγιώτη Λουζιώτη.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου θα σταθεί με κάθε τρόπο στο πλευρό τέτοιων προσπαθειών που σκοπό έχουν την ανάδειξη της ποιότητας και της διατροφικής αξίας των προϊόντων μας.

Σχετικές αναρτήσεις

Ξυλόκαστρο | Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό του Αγίου Βλασίου

admin2020

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού-Σε κατάσταση κινητοποίησης (Red Code) η Περιφέρεια Πελοποννήσου

admin2020

Έγκριση από τον ΕΟΤ του Ετήσιου Προγράμματος Τουριστικής Προβολής 2026 της Περιφέρειας Πελοποννήσου

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies