Μεσσηνίας

Συνάντηση με εργαζόμενους στα συνεργεία του Δήμου Καλαμάτας, είχε η Πιπίνα Κουμάντου

Τα συνεργεία του Δήμου Καλαμάτας, επισκέφθηκε η υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, δικηγόρος, Πιπίνα Κουμάντου.

Η κα Κουμάντου, βρέθηκε πολύ νωρίς το πρωί στους χώρους όπου στεγάζονται τα συνεργεία του Δήμου Καλαμάτας και είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με εργαζόμενους της καθαριότητας και της ΔΕΥΑΚ.

Εκεί από τις 4.30 τα ξημερώματα είχε την ευκαιρία να δει την προετοιμασία των εργαζομένων, ενώ συναντήθηκε και με τους αρμόδιους αντιδημάρχους Γιάννη Ζαφειρόπουλο, Τάσο Σκοπετέα και Δημήτρη Μαστραγελόπουλο, οι οποίοι από τόσο νωρίς το πρωί βρίσκονταν εκεί.

Η κα Κουμάντου συζήτησε εργασιακά προβλήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους, ενώ ενημερώθηκε και για το μεγάλο έργο της τηλεμετρίας στη ΔΕΥΑΚ, όπου ο κεντρικός σταθμός ελέγχου, λαμβάνει δεδομένα και τα αξιολογεί, ελέγχοντας τη λειτουργία των δεξαμενών, των αντλιοστασίων, των γεωτρήσεων, των διαρροών του δικτύου καθώς και της πίεσης του νερού.

Σχετικές αναρτήσεις

Αρτοκλασία για τους μαθητές της Γ’ Λυκείου ενόψει Πανελλαδικών 2026 στη Μεσσήνη.

admin2020

Πολιτιστικό Καλοκαίρι Μεσσηνίας 2026 – Ένα καλοκαίρι γεμάτο μουσική, θέατρο και φεστιβάλ

admin2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΥΣΚΕΨΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies