Μεσσηνίας

Συνάντηση με τον απερχόμενο και το νέο αερολιμενάρχη αεροδρομίου Καλαμάτας

Τον απερχόμενο Δημήτριο Μανδηλάρη και τον νέο αερολιμενάρχη του αεροδρομίου Καλαμάτας Κωνσταντίνο Τσιώρο, που ανέλαβε πρόσφατα καθήκοντα, υποδέχθηκε σήμερα, 26 Οκτωβρίου, στο γραφείο του ο Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Στάθης Αναστασόπουλος.

Ο Αντιπεριφερειάρχης ευχαρίστησε τον κ. Μανδηλάρη για τις υπηρεσίες που προσέφερε για αρκετά χρόνια, από θέση ευθύνης, στο αεροδρόμιο Καλαμάτας, σε ένα αεροδρόμιο ανερχόμενο με αυξημένη κίνηση και ανάγκες βελτίωσης των υποδομών του για διευκόλυνση της λειτουργίας του. Με τη σειρά του ευχαριστίες απεύθυνε και ο κ. Μανδηλάρης μιλώντας για την άριστη συνεργασία που είχε αλλά και την υποστήριξη, από πλευράς Περιφέρειας, ιδιαίτερα στα αποστραγγιστικά έργα, τον οδικό φωτισμό καθώς και στην παροχή μέτρων αντιμετώπισης της πανδημίας, μέσω απολυμάνσεων κλπ.

Καλωσόρισμα και ευχές για επιτυχία στα νέα του καθήκοντα απεύθυνε ο Αντιπεριφερειάρχης και στον νέο αερολιμενάρχη κ. Τσιώρο, ιδιαίτερα αυτή τη μεταβατική περίοδο που το αεροδρόμιο βρίσκεται, μέσω ΣΔΙΤ, σε διαδικασία αναβάθμισης.

Σχετικές αναρτήσεις

«ΠΑΡΑΣΤΑΣΤΗ ΘΕΑΤΡΟΥ ΣΚΙΩΝ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ»

admin2020

Η ομιλία του τομεάρχη Ανάπτυξης και Επενδύσεων της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και βουλευτή Μεσσηνίας Αλέξη Χαρίτση

admin2020

Συνάντηση στην Π.Ε. Μεσσηνίας με αντιπροσωπεία από το Περιφερειακό Τμήμα Πελοποννήσου του ΣΚΛΕ

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies