Μεσσηνίας

«Συνάντηση με τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Μεσσηνίας»

Συνάντηση με μέλη του προεδρείου του Οδοντιατρικού Συλλόγου Μεσσηνίας είχε την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου, στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας, ο Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Στάθης Αναστασόπουλος. Στη συνάντηση παρευρέθηκε η πρόεδρος του ΔΣ Γεωργία Θεοδωροπούλου, ο εκπρόσωπος του συλλόγου στην Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία Νικόλαος Χρονόπουλος και ο ταμίας του συλλόγου Άγγελος Τσορφόλιας.
Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την δραστηριότητα του συλλόγου, όπως η υλοποίηση δράσεων για τη συνεχή επιστημονική κατάρτιση των μελών του, δράσεις εκπαίδευσης του κοινού σε θέματα στοματικής υγείας, καθώς και διοργάνωσης επιστημονικών συνεδρίων.
Ειδικότερα ενημέρωσαν τον αντιπεριφερειάρχη για την ανάληψη της ευθύνης διοργάνωσης του παμπελοποννησιακού συνεδρίου, τον προσεχή Μάιο στην Καλαμάτα με θεματολογία που αναφέρεται στην ενασχόληση του οδοντιάτρου για τον έλεγχο, τη φροντίδα και την προστασία της στοματικής υγείας των ασθενών. Επιπλέον το προσεχές συνέδριο προβλέπει και παράλληλες δράσεις κοινωνικού, πολιτιστικού και αθλητικού χαρακτήρα, για την επιτυχημένη δε διοργάνωσή του η πρόεδρος κατέθεσε και πρόταση συνδιοργάνωσης με την Περιφέρεια.
Ο Αντιπεριφερειάρχης αφού τους ευχαρίστησε για την επίσκεψη, ευχήθηκε καλή επιτυχία στο συνέδριο, τονίζοντας ότι θα αποτελέσει παράγοντα προβολής της περιοχή μας, αναφέρθηκε επίσης στις πολύ σημαντικές εκστρατείες ενημέρωσης του κοινού που διοργανώνει ο σύλλογος, στοχεύοντας στην στοματική υγεία και κατ’ επέκταση στην γενική υγεία του πληθυσμού.

Σχετικές αναρτήσεις

LIVE «The Bacchae by Euripides/ Βάκχες του Ευριπίδη » 4η«11ο Διεθνές Νεανικό Φεστιβάλ Αρχαίου Δράματος στην Αρχαία Μεσσήνη»

admin2020

LIVE «Κραυγές Γυναικών στην Ιλιάδα » 4η«11ο Διεθνές Νεανικό Φεστιβάλ Αρχαίου Δράματος στην Αρχαία Μεσσήνη»

admin2020

Δείτε τον ποδοσφαιρικό αγώνα Πάμισος – Κυπαρισσία

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies