Μεσσηνίας

Συνάντηση Παν. Νίκα – Παν. Χειλά στα γραφεία της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Θεσμική συνάντηση πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, 10.07.2023 στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, μεταξύ του κ.Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παν. Νίκα και του νέου Υπ. Δημάρχου Καλαμάτας Παν. Χειλά. Η συνάντηση έλαβε χώρα στο γραφείο του κ.Περιφερειάρχη στην Τρίπολη, όπου και του παραδόθηκε το έντυπο αναλυτικό και κοστολογημένο πρόγραμμα της παράταξης “ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ” για το Δήμο Καλαμάτας. Η συνάντηση διήρκεσε περίπου 45 λεπτά, κατά τη διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν κομβικά έργα εκσυγχρονισμού & υποδομών. Οι παρευρισκόμενοι συζήτησαν για θέματα που εστιάζουν στην ανάπτυξη των Δήμων & της Περιφέρειας, καθώς και για τη στήριξη των νέων και της επιχειρηματικότητας.

Αυτή είναι η δεύτερη θεσμική συνάντηση μεταξύ των δύο αυτοδιοικητικών, εντός των τελευταίων μηνών. Σύντομη ήταν η δήλωση του Υπ. Δημάρχου Καλαμάτας Παν. Χειλά μετά τη συνάντηση:

Υπάρχει σύμπνοια απόψεων σε καίρια ζητήματα για το Δήμο μας και ευρύτερα. Χαίρομαι ιδιαιτέρως για αυτό.

Σχετικές αναρτήσεις

Με λαμπρότητα εορτάστικε η μνήμη της Αγίας Παρασκευής Μαυρομάτι Πάμισου

admin2020

Λαμπρός εορτασμός της Αγίας Παρασκευής στην Μεσσήνη !!!

admin2020

Απόφαση Περιφερειακής Επιτροπής για το αρδευτικό δίκτυο Τρικόρφου

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies