Κορίνθου

Συνάντηση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Νίκα στην Τρίπολη με τον πρόεδρο του Ευθύμειου Κέντρου Αποθεραπείας και Αποκατάστασης

Συνάντηση είχε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας σήμερα Τετάρτη 10 Μαΐου, στα γραφεία της Π.Ε. Αρκαδίας, στην Τρίπολη, με τον πρόεδρο της διοίκησης του Ευθύμειου Κέντρου Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Kορίνθου Κώστα Μαγκλάση.

Οπως δήλωσε ο περιφερειάρχης Π. Νίκας, “θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια, σε συνεργασία με τον πρόεδρο της νέας διοίκησης, ώστε να υπάρξει εξορθολογισμός της λειτουργίας του εν λόγω Κέντρου, που πράγματι προσφέρει πολλά”.

Το Ευθύμειο Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης δημιουργήθηκε το 1996 από τον Σύλλογο Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Παιδιών και Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Νομού Κορινθίας και σκοπός του είναι η παροχή υπηρεσιών στα παιδιά που πάσχουν από εγκεφαλική παράλυση, κινητικά προβλήματα και νοητική υστέρηση.

Σε αυτό λειτουργούν εργαστήρια λογοθεραπείας, εργοθεραπείας, φυσικοθεραπείας, αίθουσες ειδικής αγωγής, καθώς επίσης και προγράμματα προεπαγγελματικής κατάρτισης με εργαστήρια υφαντικής, αγγειοπλαστικής, ζωγραφικής και κατασκευής διακοσμητικών ειδών. Εχει δυνατότητα φιλοξενίας ως και 150 παιδιών, κατανεμημένων στο θεραπευτικό πρόγραμμα και τα τμήματα προεπαγγελματικής κατάρτισης.

Σχετικές αναρτήσεις

Ανοιχτή εκδήλωση με θέμα: «Η συμβολή του Επιχειρησιακού Προγράμματος Περιφέρειας Πελοποννήσου 2014-2020 στην Ανάπτυξη της Πελοποννήσου»

admin2020

Δημήτρης Πτωχός: «Προσαρμογή στην Κλιματική Αλλαγή με δράσεις, προτάσεις, πρόγραμμα και αισιοδοξία»

admin2020

LIVE : Ημερίδα «Προσαρμογή της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην Κλιματική Αλλαγή»

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies