Μεσσηνίας

Συνάντηση χειριστών αλεξιπτώτου πλαγιάς

Την πίστα απογείωσης των αλεξιπτώτων πλαγιάς επισκέφθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Στάθης Αναστασόπουλος, την Κυριακή 11 Οκτωβρίου το μεσημέρι, όπου υπήρχε συνάντηση χειριστών αλεξιπτώτου πλαγιάς από διάφορα μέρη της Ελλάδας.
Κάθε χρόνο σχολές αλεξιπτώτου πλαγιάς επιλέγουν την περιοχή μας για να κάνουν ασκήσεις χειρισμού επικίνδυνων καταστάσεων, καθώς η περιοχή μας προσφέρεται για ασκήσεις τέτοιου είδους, λόγω του μεγάλου υψόμετρου δίπλα στη θάλασσα. Οι πιλότοι απογειώνονται από την Άνω Βέργα και προσγειώνονται στο τέρμα της Ναυαρίνου. Εκπαιδευτές και φίλοι του αθλήματος παρευρίσκονται κάθε χρόνο στην Καλαμάτα και προσφέρουν ένα εντυπωσιακό και μοναδικό θέαμα.
Πτήσεις πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή 9,10 & 11 Οκτωβρίου, από την ανατολή μέχρι τη δύση του ηλίου.
Η Περιφέρεια Πελοποννήσου αγκαλιάζει αυτή την εντυπωσιακή δράση και την Αερολέσχη Καλαμάτας, που στηρίζει κάθε χρόνο τέτοιες δραστηριότητες, και σκοπό έχει να συμπεριληφθούν στην ετήσια ατζέντα σημείων ενδιαφέροντος της περιοχής μας, έτσι ώστε να αναπτυχθεί το κομμάτι του αθλητικού τουρισμού στη Μεσσηνία.

Στην επίσκεψη παρευρέθηκαν επίσης ο Δήμαρχος Καλαμάτας, η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Άννα Καλογεροπούλου, ο Πρόεδρος της Δ.Κ. Καλαμάτας Παναγιώτης Λύρας και ο Πρόεδρος της Δ. Κ. Βέργας Γιώργος Κουρεντζής.

Σχετικές αναρτήσεις

admin2020

Live Street Food Festival Πολυλόφου

admin2020

«Απόφαση Περιφερειακής Επιτροπής για το αρδευτικό δίκτυο Τρικόρφου»

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies