Μεσσηνίας

Συνάντηση Χρυσομάλλη – Θεοδωρικάκου για περισσότερη αστυνόμευση στη Μεσσηνία

Συνάντηση με θέμα την ασφάλεια στη Μεσσηνία είχε ο βουλευτής Μεσσηνίας της ΝΔ Μίλτος Χρυσομάλλης με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Παναγιώτη Θεοδωρικάκο.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν διεξοδικά τα ζητήματα αστυνόμευσης του νομού, τόσο σε επίπεδο επάνδρωσης των υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας και της υλικοτεχνικής τους υποδομής, όσο και στο επίπεδο της περαιτέρω ενίσχυσης του αισθήματος ασφάλειας των πολίτων, ειδικά στην ύπαιθρο της Μεσσηνίας. Ο Μίλτος Χρυσομάλλης ενημέρωσε τον Υπουργό για τα προβλήματα παραβατικότητας που εντοπίζονται στο σύνολο του νομού, και ζήτησε την εντατικοποίηση της αστυνόμευσης καθώς και την ενίσχυση των κλιμακίων της Ο.Π.Κ.Ε., που προσφέρουν εξαιρετικές υπηρεσίες ειδικά στον τομέα της πρόληψης της παραβατικότητας. Τέλος, συζητήθηκε εκ νέου το θέμα της μετεγκατάστασης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας σε νέο, περισσότερο λειτουργικό κτίριο, με καλύτερη προσβασιμότητα για τους πολίτες της Καλαμάτας.

«Η ενίσχυση του αισθήματος της ασφάλειας των πολιτών αποτελεί βασική προτεραιότητα της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη αλλά και προσωπικά δική μου. Συναντήθηκα με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκο ακριβώς για να συζητήσουμε πως θα εμπεδωθεί και θα ενισχυθεί περαιτέρω το αίσθημα αυτό για τους συμπολίτες μου στη Μεσσηνία και ειδικά για τους κατοίκους των χωριών της υπαίθρου μας. Ο Υπουργός με διαβεβαίωσε πως θα κάνει οτιδήποτε κρίνεται απαραίτητο για να ενισχύσει την αστυνόμευση καθώς και για να βελτιώσει την επάνδρωση και τις υποδομές της ΕΛ.ΑΣ. στο νομό μας, και γι’ αυτό τον ευχαριστώ θερμά!», δήλωσε ο Μίλτος Χρυσομάλλης.

Σχετικές αναρτήσεις

LIVE «The Bacchae by Euripides/ Βάκχες του Ευριπίδη » 4η«11ο Διεθνές Νεανικό Φεστιβάλ Αρχαίου Δράματος στην Αρχαία Μεσσήνη»

admin2020

LIVE «Κραυγές Γυναικών στην Ιλιάδα » 4η«11ο Διεθνές Νεανικό Φεστιβάλ Αρχαίου Δράματος στην Αρχαία Μεσσήνη»

admin2020

Δείτε τον ποδοσφαιρικό αγώνα Πάμισος – Κυπαρισσία

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies