Μεσσηνίας

Συναντήσεις με τους διευθυντές των σχολείων της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας είχε ο Δήμαρχος Μεσσήνης

Διαδοχικές συναντήσεις με τους διευθυντές των σχολείων της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Μεσσήνης αντίστοιχα, είχε χθες στο γραφείο του ο Δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος.
Αφού τους καλωσόρισε στις σχολικές μονάδες του Δήμου μας (καθώς από τη φετινή ακαδημαϊκή χρονιά ξεκινάει η 3ετής θητεία τους ως διευθυντές), συζήτησε μαζί τους για θέματα που τους απασχολούν και σχετίζονται με τη λειτουργία των σχολικών μονάδων, τόσο σε κτιριακό επίπεδο όσο και σε υλικοτεχνική υποδομή.
Ο Δήμαρχος άκουσε με προσοχή τις διαπιστώσεις και τα αιτήματα όλων. Στη συνέχεια ανέφερε πως η Δημοτική Αρχή είχε καλή συνεργασία με τις προηγούμενες διευθύνσεις των σχολείων και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι θα συνεχιστεί και με τις νέες. Πρόσθεσε ότι στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι να συμβάλλει στην εύρυθμη λειτουργία των δομών και στη διατήρηση ασφαλών, λειτουργικών και καλαίσθητων κτιριακών εγκαταστάσεων για τους μαθητές. Προς την επίτευξη του στόχου αυτού, υλοποιεί εργασίες με τις χρηματοδοτήσεις που εξασφαλίζει και συνεχίζει να διεκδικεί και άλλες, ενώ παράλληλα με τις υπηρεσίες του Δήμου γίνονται παρεμβάσεις όπου κρίνεται απαραίτητο.
Στη συνάντηση συμμετείχαν η αντιδήμαρχος Ελένη Τσέλιου και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Σχετικές αναρτήσεις

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ TOY ΙΕΚ ΟΡΙΖΩΝ ΣΤΟ BLENDED SKILLS COMPETITION ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ERASMUS+ TEF : TOURISM EDUCATION OF THE FUTURE

admin2020

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ | ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΕ ΤΙΣ ΜΥΓΕΣ

admin2020

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies