Μεσσηνίας

Συναντήσεις του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Νίκα με εκπροσώπους φορέων και συλλόγων της Μεσσηνίας

Σειρά συναντήσεων είχε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας τις προηγούμενες ημέρες στα γραφεία της Π.Ε. Μεσσηνίας, στην Καλαμάτα, με εκπροσώπους φορέων και συλλόγων της περιοχής.

Ειδικότερα, ο περιφερειάρχης συναντήθηκε, μεταξύ άλλων, με εκπροσώπους από τον Ορειβατικό Σύλλογο Καλαμάτας με τους οποίους συζήτησε σχετικά με το ορειβατικό καταφύγιο στην περιοχή του Δήμου Δυτικής Μάνης -έργο προτεραιότητας για την Περιφέρεια, το οποίο έχει ενταχθεί στο Leader. Ακόμα τη συνάντηση απασχόλησε η δυνατότητα βελτίωσης του οδικού δικτύου στο δάσος της Βασιλικής, ώστε να υπάρξει προσβασιμότητα στον χώρο για την εκτέλεση των εργασιών κατασκευής του εν λόγω καταφυγίου.

Ακόμα, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας είχε συνάντηση με εκπροσώπους από την διοίκηση του Συλλόγου Καταστημάτων Εστίασης και Αναψυχής Καλαμάτας, με τους οποίους συζήτησε θέματα που απασχολούν τον κλάδο, όπως η δυνατότητα επιχειρήσεων του εν λόγω κλάδου να διεκδικούν πιστώσεις του ΕΣΠΑ, ενώ παράλληλα διερευνήθηκε και η δυνατότητα συνεργασίας του συλλόγου με την Περιφέρεια για την δημιουργία Γαστρονομικού Κέντρου στην Καλαμάτα.

Τέλος, μεταξύ άλλων, ο περιφερειάρχης Π. Νίκας είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της Τ.Κ. Αρφαρών Τέλη Ματθαίο, κατά την οποία συζητήθηκε η δυνατότητα συνδρομής της Περιφέρειας για την βελτίωση των αθλητικών υποδομών στην περιοχή.

Σχετικές αναρτήσεις

Στις εργασίες του συνεδρίου λήξης του προγράμματος INITIATION ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχη Χρήστος Λαμπρόπουλος

admin2020

Συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τον Δήμαρχο Τρίπολης, Κώστα Τζιούμη

admin2020

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τον Δήμαρχο Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλο

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies