Μεσσηνίας

Συναντήσεων με φορείς του Δημάρχου Καλαμάτας και επικεφαλής της παράταξης “Δημιουργικής Πρωτοβουλίας για το Δήμο Καλαμάτας”

Ο Δήμαρχος Καλαμάτας και επικεφαλής της «Δημιουργικής Πρωτοβουλίας για το Δήμο Καλαμάτας», Θανάσης Βασιλόπουλος, συνοδευόμενος από υποψηφίους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του, πραγματοποίησε σήμερα, Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023, επισκέψεις σε υπηρεσίες και φορείς της περιοχής.
Ο Δήμαρχος Καλαμάτας και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος, επισκέφτηκε κατά σειρά τη Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΟΑΕΔ) Καλαμάτας, το Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας, το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Καλαμάτας καθώς και τις υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας που φιλοξενούνται στις πρώην Σχολές Παπαφλέσσα.
Τις προηγούμενες ημέρες ο Δήμαρχος και επικεφαλής της «Δημιουργικής Πρωτοβουλίας για το Δήμο Καλαμάτας» είχε συνάντηση με τον πρόεδρο και μέλη του Δ.Σ. του Φαρμακευτικού Συλλόγου Μεσσηνίας, στα γραφεία του Συλλόγου στην Καλαμάτα.

Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων, τέθηκαν επί τάπητος θέματα κοινού ενδιαφέροντος και επιβεβαιώθηκε η άριστη συνεργασία που υπάρχει μεταξύ υπηρεσιών και φορέων με το Δήμο.
Ο Δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος, επίσης, παρέστη σήμερα στην τελετή του Αγιασμού για την έναρξη του δικαστικού έτους, στο Δικαστικό Μέγαρο Καλαμάτας. Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους η Πρόεδρος του Αρείου Πάγου Ιωάννα Κλάπα και η Πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων Μαργαρίτα Στενιώτη.

Σχετικές αναρτήσεις

Στις εργασίες του συνεδρίου λήξης του προγράμματος INITIATION ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχη Χρήστος Λαμπρόπουλος

admin2020

Συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τον Δήμαρχο Τρίπολης, Κώστα Τζιούμη

admin2020

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τον Δήμαρχο Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλο

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies