Αρκαδίας

Συνδιοργανωτής στο “SkiritidaRun v.5” η Περιφέρεια Πελοποννήσου

Συνάντηση εργασίας είχε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας σήμερα Πέμπτη 6 Απριλίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, με τον πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής του λαϊκού αγώνα δρόμου SkiritidaRun Χρήστο Κενέ.

To SkiritidaRun αποτελεί σημαντικό αθλητικό και πολιτιστικό γεγονός για την Αρκαδία, διεξάγεται κάθε χρόνο στο δάσος της Σκιρίτιδας, και φέτος επιδιώκεται να συνδυαστεί με την Ολυμπιακή Ημέρα, που είναι στις 25 του ερχόμενου Ιουνίου.

Ο περιφερειάρχης Π. Νίκας δήλωσε στη σημερινή συνάντηση -στην οποία μετείχαν επίσης οι αντιπεριφερειάρχες Αρκαδίας Μανώλης Σκαντζός και Διοίκησης, Οικονομίας, Παιδείας, Δίκαιης Μετάβασης (Μεγαλόπολη) και ΣΔΙΤ Απορριμμάτων Χρήστος Λαμπρόπουλος- ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου θα συνδράμει με κάθε τρόπο, ως συνδιοργανωτής, στις αθλητικές και λοιπές εκδηλώσεις του “SkiritidaRun v.5” κατά το τριήμερο 23 με 25 Ιουνίου.

Ας σημειωθεί ότι στην συγκεκριμένη διοργάνωση συμμετέχουν κάθε φορά περί τους 1.000 και πλέον αθλητές, από την Αρκαδία αλλά και όλη την Ελλάδα.

Σχετικές αναρτήσεις

Δημήτρης Πτωχός: «Προσαρμογή στην Κλιματική Αλλαγή με δράσεις, προτάσεις, πρόγραμμα και αισιοδοξία»

admin2020

LIVE : Ημερίδα «Προσαρμογή της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην Κλιματική Αλλαγή»

admin2020

Στις εργασίες του συνεδρίου λήξης του προγράμματος INITIATION ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχη Χρήστος Λαμπρόπουλος

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies