Μεσσηνίας

Συνεδρίαση Όλοι μαζί, με πολίτες και φορείς

Όταν η Μεσσήνη και τα χωριά της κυριεύονται έντονα από θλίψη, οδύνη, φόβο, εκνευρισμό, προβληματισμό, ο Δήμαρχος και για πολλά χρόνια δημοτικός σύμβουλος και αντιδήμαρχος προβαίνει σε μια απαξιωτική και προσβλητική δημόσια δήλωση και καλεί το Δημοτικό Συμβούλιο σε κεκλεισμένων των θυρών συνεδρίαση.
Πέρασε ένας χρόνος, πέσαμε στα βράχια με κύριο υπεύθυνο το Δήμαρχο Γιώργο Αθανασόπουλο όπου και τώρα αντί να αναλάβει τις ευθύνες του προσπαθεί να τις μεταφέρει σε άλλους.
Προσωπικά καλώ και τους άλλους συναδέλφους του Δημοτικού συμβουλίου, να μην ανεχτούμε αυτή τη συμπεριφορά γιατί τα αποτελέσματα θα είναι πιο τραγικά.
Προτείνω να ανακαλέσει τη δήλωση του, να ακυρώσει την κεκλεισμένων των θυρών συνεδρίαση και να προβούμε όλοι μαζί, με πολίτες και φορείς σε ένα σχεδιασμό με έγγραφες προτάσεις για την επιστροφή στην ομαλότητα.
Ως ένδειξη διαμαρτυρίας και θλίψης δε θα συμμετέχω στη συνεδρίαση και καλώ όλους τους συναδέλφους να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΣΩΝΗΣ

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΔΗΜΟΥ ΜΕΣΣΗΝΗΣ

Σχετικές αναρτήσεις

LIVE: 1ος Αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Kart στην Καλαμάτα

admin2020

Στην ΠΕ Μεσσηνίας ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός | Προοπτικές και προκλήσεις σε κρίσιμα έργα

admin2020

«Συμμετοχή στην ημερίδα διαβούλευσης των σχεδίων διαχείρισης πλημμυρών»

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies