Μεσσηνίας

Συνεδριάζει το Δημοτικού Συμβουλίου Μεσσήνης με τα θέματα:

Συνεδριάζει την 8η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχιακό κατάστημα & στην αίθουσα συνεδριάσεων «Δημάρχου Π. Πτωχού» που θα διεξαχθεί σύμφωνα με τις διατάξεις της του αρθ.67 παρ.5 του Ν.3852/2010 και τις διατάξεις της εγκύκλιου 375/39167/02.06.2022, στις 21 Μαρτίου 2023 ημέρα Τρίτη και ώρα 18:00, για την λήψη απόφασης στα Θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Α.Α ΘΕΜΑ
1. Μείωση από Δημοτικά Τέλη και Φόρους ηλεκτροδοτούμενων χώρων
2. Απαλλαγή από Δημοτικά Τέλη και Φόρους ηλεκτροδοτούμενων χώρων
3. Απαλλαγή βεβαιωμένων τροφείων.
4. Έγκριση προκήρυξης & διεξαγωγής διοργάνωσης « 16ος Μαραθώνιος Μεσσήνης 2023»
5. Έγκριση επιχορήγησης “Συλλόγου Αθλούμενων Μεσσήνης – ΣΑΜ».
6. Έγκριση 20/2023 απόφασης Δ.Ε.Υ.Α.Μ.
7. Έγκριση μνημονίου συνεργασίας για την παρακολούθηση των εκσκαφών και τη διενέργεια αρχαιολογικών εργασιών και ερευνών στο πλαίσιο του υποέργου «αρχαιολογική επίβλεψη» της πράξης «κατασκευή εσωτερικού και εξωτερικού δικτυού αποχέτευσης ακαθάρτων και εγκατάστασης επεξεργασίας λυμάτων της Τ.Κ. Πεταλιδίου» του Δήμου Μεσσήνης
8. Τροποποίηση της υπ’ αρ. 9/2022 Απόφασης Δ.Σ. Μεσσήνης «Συγκρότηση Ενιαίας Σχολικής επιτροπής Μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Μεσσήνης» για την αντικατάσταση μελών της Ενιαίας B΄ Σχολικής Επιτροπής Δήμου Μεσσήνης.
9. Έγκριση πρακτικών επιτροπής εγγραφών – επανεγγραφών & διαγραφών για τους παιδικούς σταθμούς & Βρεφονηπιακό σταθμό του Δήμου Μεσσήνης.
10. Χορήγηση οριακής προθεσμίας για το έργο: ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΣΣΗΝΗΣ ΥΠΟΕΡΓΟ 1 «ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ Τ.Κ. ΛΟΓΓΑΣ ΚΑΙ ΑΝΔΡΙΑΝΗΣ Δ.Ε. ΑΙΠΕΙΑΣ»
11. Χορήγηση Παράτασης προθεσμίας υποβολής δικαιολογητικών για το έργο «ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ¨ΜΥΡΤΟΠΟΤΑΜΙΑΣ – 3Η ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΔΟΣ ¨ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΣΣΗΝΗΣ».
12. Χορήγηση οριακής προθεσμίας για το έργο: «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΙΟΔΙΩΝ»
13. Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος -Προϋπολογισμού έτους 2023

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου

Σχετικές αναρτήσεις

Δημήτρης Πτωχός: «Προσαρμογή στην Κλιματική Αλλαγή με δράσεις, προτάσεις, πρόγραμμα και αισιοδοξία»

admin2020

LIVE : Ημερίδα «Προσαρμογή της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην Κλιματική Αλλαγή»

admin2020

Στις εργασίες του συνεδρίου λήξης του προγράμματος INITIATION ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχη Χρήστος Λαμπρόπουλος

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies