Μεσσηνίας

Συνεδριάζει το Δημοτικού Συμβουλίου Μεσσήνης με τα θέματα:

Συνεδριάζει την 10η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχιακό κατάστημα & στην αίθουσα συνεδριάσεων «Δημάρχου Π. Πτωχού» που θα διεξαχθεί σύμφωνα με τις διατάξεις της του αρθ.67 παρ.5 του Ν.3852/2010, στις 15 Μαΐου 2023 ημέρα Δευτέρα και ώρα 19:00, για την λήψη απόφασης στα Θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Α.Α

ΘΕΜΑ

Αποδοχή παραχώρησης τμημάτων γεωτεμαχίων σε κοινή χρήση από τη «ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ Α.Ε.»

Έγκριση αίτησης παραχώρησης ακινήτου στη Μπούκα Μεσσήνης από την ΕΤΑΔ Α.Ε.

Έγκριση σχεδίου προγραμματικής σύμβασης με τη ΔΕΥΑ Μεσσήνης για την υλοποίηση  της πράξης «Προμήθεια, εγκατάσταση Φωτοβολταϊκού Σταθμού Αυτοπαραγωγής ισχύος 848,01 ΚWP, επί  εδάφους ΔΕΥΑΜ», εξουσιοδότηση του Δημάρχου για την υπογραφή της και ορισμός εκπροσώπων στην Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης.

Έγκριση Σχεδίου Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών εξ αιτίας Δασικών πυρκαγιών Δήμου Μεσσήνης με την κωδική ονομασία «Ιόλαος 2».

Έγκριση των απαραίτητων προϋποθέσεων για την εγγραφή και επανεγγραφή νηπίων-βρεφών στους Παιδικούς Σταθμούς και Βρεφονηπιακό Σταθμό του Δήμου Μεσσήνης

Εφαρμογή συστήματος μοριοδότησης για τις εγγραφές /επανεγγραφές στους Παιδικούς Σταθμούς και Βρεφονηπιακό Σταθμό του Δήμου Μεσσήνης

Καθορισμός κριτηρίων για την οικονομική συμμετοχή (τροφεία) εγγραφών και επανεγγραφών, για τη φιλοξενία βρεφών και νηπίων καθώς και απαλλαγές καταβολής τροφείων, πιθανή μείωση αυτών-ειδικές ρυθμίσεις, για το σχολικό έτος 2023-2024»

Έγκριση της υπ’ αρ. 10/2023 Απόφασης της Ενιαίας Σχολικής επιτροπής Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Μεσσήνης με Θέμα : «Απολογισμός 2022»

Έγκριση πρακτικής άσκησης σπουδαστή του Δημοσίου ΙΕΚ Καλαμάτας, στο Τμήμα κίνησης οχημάτων και μηχανημάτων του Δήμου Μεσσήνης

Έγκριση της υπ΄αριθ. 01/30.03.2023 απόφαση της Επιτροπής Επίλυσης Φορολογικών διαφορών περί προσφυγής του κ. Γεώργιου Μπλάνα του Παναγιώτη ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Καλαμάτας κατά της υπ’ αρ.πρωτ. 1926/31-03-2023 απόφασης επιβολής προστίμου για αυθαίρετη χρήση κοινοχρήστου χώρου.

Έγκριση τροποποίησης της από 25-05-2020 υπογεγραμμένης σύμβασης μεταξύ Δήμου Μεσσήνης και Αναπτυξιακής Μεσσηνίας ΑΕ Α.ΟΤΑ, για την υλοποίηση του έργου με τίτλο: «Διαμόρφωση νέου ισόπεδου κόμβου στη συμβολή των οδών Σωτ. Πατατζή και Κ. Κρόμπα της πόλεως Μεσσήνης» (κωδικός ΟΠΣΑΑ 0010949047)».

Έγκριση τροποποίησης της από 25-05-2020  υπογεγραμμένης σύμβασης μεταξύ Δήμου Μεσσήνης και Αναπτυξιακής Μεσσηνίας ΑΕ Α.ΟΤΑ για την υλοποίηση του έργου με τίτλο: «Ανάπλαση κοινόχρηστων χώρων τοπικής κοινότητας Διοδίων» (κωδικός ΟΠΣΑΑ:0010930847)».

Χορήγηση παράτασης  της Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ Δήμου Μεσσήνης και ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΠΟΛΗΣ με τίτλο: «Τεχνική υποστήριξη στην εκπόνηση μελετών του Δήμου Μεσσήνης».

Χορήγηση παράτασης  της Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ Δήμου Μεσσήνης και ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΠΟΛΗΣ με τίτλο: «ΜΕΛΕΤΕΣ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ, ΑΝΑΠΛΑΣΕΙΣ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΩΝ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΩΝ, ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΗΡΙΩΝ».

Έγκριση του από 05-05-2023 Πρωτοκόλλου Οριστικής Παραλαβής των παραδοτέων Β1 και Β2 που αφορούν το 1ο τρίμηνο 2023 της Επιτροπής Παρακολούθησης και Παραλαβής (ΕΠΠΕ) της σύμβασης «ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΟ ΕΡΓΟ: ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΥ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ»

Διαγραφή βεβαιωμένων τροφείων.

Ορισμός μελών του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας Δήμου Μεσσήνης.

Εισήγηση για την έγκριση παράτασης για την “Εκπόνηση μελετών πυροπροστασίας στις σχολικές μονάδες του Δήμου Μεσσήνης»

Ορισμός Επιτροπής προσωρινής και οριστικής παραλαβής έργου «αποκαταστασεισ ζημιων που προκληθηκαν από θεομηνιεσ στο δ.δ. καλογεροραχησ»

Χορήγηση παράτασης για το έργο: «ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΟΜΒΡΙΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΣΤΗΝ Δ.Κ. ΜΕΣΣΗΝΗΣ»

Έγκριση παράτασης για το έργο: «ΑΡΣΗ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑΣ ΣΕ ΚΑΤΟΛΙΣΘΕΝΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΟΔΩΝ ΣΤΙΣ Τ.Κ. ΖΕΡΜΠΙΣΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΔΡΟΥΣΑΣ»

Έγκριση εκτέλεσης του έργου καθαίρεσης υπόγειας διάβασης στη θέση «Γλώσσες» στην κοινότητα Ανάληψης του Δ. Μεσσήνης με τις διατάξεις της παρ.3, του αρ.49 του Ν.4412/2016.

Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος -Προϋπολογισμού έτους 2023

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου

Νικόλαος Φύκιρης

Σχετικές αναρτήσεις

Στις εργασίες του συνεδρίου λήξης του προγράμματος INITIATION ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχη Χρήστος Λαμπρόπουλος

admin2020

Συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τον Δήμαρχο Τρίπολης, Κώστα Τζιούμη

admin2020

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τον Δήμαρχο Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλο

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies