Μεσσηνίας

Συνελήφθη ένα άτομο που επιχείρησε να ταξιδέψει για Αυστρία με πλαστά έγγραφα

Συνελήφθη ένα άτομο που επιχείρησε να ταξιδέψει για Αυστρία με πλαστά έγγραφα, μέσω του Κρατικού Αερολιμένα Καλαμάτας

Συνελήφθη, χθες (6.7.2020) το βράδυ, στον Κρατικό Αερολιμένα Καλαμάτας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Κρατικού Αερολιμένα Καλαμάτας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, 29χρονη αλλοδαπή, για πλαστογραφία και παράβαση της νομοθεσίας για τους αλλοδαπούς.

Ειδικότερα, αστυνομικοί του Αστυνομικού Σταθμού Κρατικού Αερολιμένα Καλαμάτας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, κατά τον έλεγχο των ταξιδιωτικών εγγράφων της ανωτέρω, η οποία είχε σκοπό να ταξιδέψει με πτήση για Βιέννη Αυστρίας, διαπίστωσαν ότι αυτά ήταν προφανώς πλαστά.

Κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκε και κατασχέθηκε, ένα (1) δελτίο ταυτότητας Ιταλικών Αρχών, ενώ η 29χρονη συνόδευε και τα δύο (2) ανήλικα τέκνα της, για τα οποία υπέδειξε δελτία ταυτοτήτων Ιταλικών Αρχών, ως επίσης κατασχέθηκαν.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας, ενώ η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση διενεργούνται από τον Αστυνομικό Σταθμό Κρατικού Αερολιμένα Καλαμάτας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας.

Σχετικές αναρτήσεις

Επέτειος 17ης Μαρτίου 1821 | Στην Αερόπολη ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός: «Χρέος μας δεν είναι μόνο να θυμόμαστε, αλλά και να εμπνεόμαστε από την ανδρεία και την αποφασιστικότητα των προγόνων μας»

admin2020

3rd Aerial Championship στην Καλαμάτα με την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου

admin2020

Στέγαστρο στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Μελιγαλά και εργασίες βελτίωσης του κτιρίου «Costa Terra» στο Διαβολίτσι

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies