Μεσσηνίας

Συνεργασία Δημάρχου και Διοικητή Νοσοκομείου Καλαμάτας

Ενημέρωση για την υφιστάμενη κατάσταση στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, έλαβε, σήμερα Τρίτη 17 Μαρτίου 2020, ο Δήμαρχος Θ. Βασιλόπουλος, μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας με το Διοικητή του Νοσηλευτικού Ιδρύματος Γ. Μπέζο. Σύμφωνα με την ενημέρωση, το Νοσοκομείο της Καλαμάτας και οι δομές υγείας του νομού είναι σε ετοιμότητα, έχοντας λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα έναντι του κορωνοϊού, ενώ καθημερινά εξετάζονται ύποπτα κρούσματα.

Εκείνο που επισημάνθηκε από το Δήμαρχο και από το Διοικητή του Νοσοκομείου, είναι η ανάγκη συνεργασίας όλων, και κυρίως των πολιτών που οφείλουν να ακολουθούν τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, προκειμένου να σπάσει η αλυσίδα μετάδοσης του ιού.

Επίσης ο Δήμαρχος ανέφερε στο Διοικητή ότι ο Δήμος δύναται να βοηθήσει στο μέτρο των δυνατότητων του και στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του το Νοσηλευτικό Ίδρυμα, όπου του ζητηθεί.

Σχετικές αναρτήσεις

Χρυσομάλλης σε Σταϊκούρα για απαλλοτριώσεις στην Ανάληψη, Περιμετρική Πύλου, δίκτυα Φιλιατρινού Φράγματος και Αερολιμένα Καλαμάτας

admin2020

Στην Καλαμάτα θα διεξαχθεί το πέμπτο εκπαιδευτικό τριήμερο του Agrifood Leadership

admin2020

Εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies